2008.03.13.@ 15.03

Aranyláz

Csillogás-villogás, egy kis funky és buja pompa. A szombat esti láz mindent elsöprő bűvöletében most te is aranyba burkolózhatsz. Tarts velünk és megtudhatod, hogyan is viseld ezt a fényűző stílust!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elie Saab modelljei testre szabott fényes anyagokban, metálos felületű bőrökben, bézsszínű szaténokban, fénylő flitterekben, és strasszokban lejtettek végig a kifutón. Ha szeretnéd kihívóan egyedivé varázsolni megjelenésedet, utánozd te is a párizsi divatház tavaszra megálmodott, aranyban tobzódó dresszeit. De vigyázz, a hatás egészen biztosan nem hétköznapi! Ha tehát a sötét éjszakát veszed célba, ragyogó ötlet lehet egy aranyruha!

Amíg az aranyat télen szürkével és feketével kombináltad, most akár tetőtől talpig is fényűző anyagokba burkolózhatsz. Ha aranyba öltöznél, nem kell a tested vonalát szorosan követő, lurexszerű textúrákat magadra feszengetned. Sokkal nőiesebb és finomabb stílust tükröznek a mell alatt húzott, lágyan fodros, vagy A-vonalú felsők, amelyeket most párosíts mikromini sortokhoz, vagy maxi szoknyákhoz. De ne feledkezz el a villogó arany topánkákról, és a túlméretezett táskákról sem! Az aranyban pompázó dresszekhez kifinomult kiegészítők járnak.

Amennyiben kerekebb idomokkal áldott meg a sors, de imádod a káprázatos luxust sugalló aranyat, vegyél fel finoman áttetsző, légies muszlinból készült bézs- és krémszínű tunikákat, és passzíts hozzájuk aranyszínű kiegészítőket! Az új trend legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy hihetetlenül sokoldalú, és szabad teret enged a kreativitásnak.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó
Elie Saab

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty