2008.03.13.@ 00.03

Oversize me!

Tavaszi öltözeted tovább turbózhatod egy-egy nőies táskafazonnal! Az új évszak új trendekkel kedveskedik nekünk. Most lássuk, idén mibe rejtheted apró kütyüidet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A táskák méretét illetően az új tavaszi szezonban sincs változás. Továbbra is hódítanak a „big bag”-ek.A táskatrend tökéletesen igazodik a tavasz markánsan vibráló színeihez. A hétköznapi öltözetedet tehát dobd fel bátran egy-egy sokkolóan pink, narancs, lime-zöld, vagy napsárga darabbal. Ugyanakkor divatosak a klasszikus fekete-fehér színek és a metálosan csillogó felületek. Amennyiben te a letisztultabb stílus kedvelője vagy, kedvedre válogathatsz az ultratrendi bézs, krém, és lazac árnyalatok, valamint törtfehér és az egészen halvány antracitszürke színben tobzódó példányok közül is.

A lényeg a fazonon van. A télen megszokott robosztusabb modellek helyét a finom, kecses és könnyed formák veszik át! A combig logó, és vállon átlósan átdobható kockatáskák ideje lejárt, most a kézben is optimálisan fogható, rövid fülű „oversize” modellek hódítanak. A hétköznapokra válassz a finom puha bőrből vagy vászonból készült, légies bugyorfazonok közül, elegánsabb megjelenéshez pedig viselj egy merevebb fazont. Ez utóbbi esetében választhatsz a továbbra is hipermenőnek számító pitonmintás darabokból is. Persze a túlméretezett táskákon túl a borítékszütyők is reneszánszukat élik. Ráadásul a tavaszi szezonban megjelentek ezek nagyobb méretű verziói is. Jó hír azonban, hogy a táskatervezők az egyedi stílusjegyek mellett egyre jobban szem előtt tartják a nők igényeit, ezért a funkcionálisan jól pakolható táskák továbbra is elsődleges szempontot élveznek! Persze a trendi táskák fazonuk mellett mintázatukban is követik a virágzó természetet. A virág és absztrakt minták, a csíkok és festményszerű motívumok nemcsak a ruháinkon, hanem a kiegészítőinken is visszaköszönnek.

Cosmó-tipp: Ha élénk színű táskát viselsz, fontos, hogy harmonikus legyen a megjelenésed. Különös gonddal válassz tehát harsány árnyalatú táskádhoz színben és stílusban passzoló övet és a cipőt! A kiegészítők rossz megválasztásával ugyanis egy csapásra tönkreteheted az összhangot, és a táskád sem fog kellően érvényesülni.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:ESCADA

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty