2008.03.17.@ 00.03

Virágzó trend!

Nemcsak a természet, hanem a ruhásszekrényünk is virágba borul idén tavasszal. Tarts velünk, és megtudhatod, hogyan viseld a virágmintát, hogy szupersikkes legyél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 2008-as tavaszi trendtoplista élén ismét a virágminta áll. A Dolce&Gabbanatól a Benettonig szinte az összes világmárka tavaszi kollekciója virágmintába borult. Ez az örök motívum tehát kétségtelenül az idei szezon egyik legmeghatározóbb stílusirányzatának bizonyul, mely ezerféleképpen jelenik meg öltözetünkben. A klasszikus nőiestől a bohém kislányosig ugyanis szinte minden stílusirányzata viselhető. Ha bevállalós vagy, lehetsz feltűnően hippis, vagy romantikusan kislányos, esetleg extravagánsan pop-artos, a ruhádon kívül a virágmintát viselheted a táskádon, a harisnyádon, de még a cipődön is. A lényeg, hogy ezeket a darabokat válaszd légies és könnyed anyagokból! Például szuperdivatos lehetsz egy virágmintás organzából készült tunikában, leheletfinom, zsabós muszliningben, selyemsálban, az ’50-es évek hangulatát idéző tányérszoknyában, vagy egy hippi stílusú maxiruhában! A dolgos hétköznapokra viszont öltözz pasztelltónusú virágmintába, melyet most hordj dús fodrokkal! Ragadj ki egy árnyalatot a mintákból és passzítsd hozzá kiegészítőidet.

De ne feledd, csak azt a testrészedet öltöztesd virágmintába, amit ki szeretnél hangsúlyozni! Ez a motívum ugyanis nem kedvez a telt idomoknak. Akit tehát kerekebb formákkal áldott meg a sors, mellőze a nagy virágos darabokat. Az apró virágminta azonban még telt alkat esetén is megengedett, ha letisztult szabásvonallal kombinálod!

A könnyedén vidám, játékos és bájos megjelenés mindenképpen garantált, ha te is beújítasz néhány virágos darabot.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:
Zara

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty