2008.03.19.@ 14.03

1 vágás, 3 stílus…

Már napok óta azon töröd a fejed, milyen új fazont kéne vágatnod magadnak? Ne csodálkozz, ez az érzés szinte mindenkire rátör így tavasszal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Persze a döntés sosem könnyű. Átnézhet az ember több tonnányi divatlapot is, mire végre rátalál egy olyan fazonra, amibe beleszeret. Ha nagy nehezen sikerült megnövesztened a hajad, még mielőtt bedőlnél az új rövidhaj hullámnak, próbáljátok ki a fodrászoddal azt a fazont, amiből legalább háromféle frizkót tudsz kreálni, otthon, segítség nélkül. Ha mégsem jönne be, hamarosan jövünk a rövidhaj ötleteinkkel.

SZEXI KÓCOSKA 

Ez a stílus akkor fog jól jönni, amikor semmi időd nincs a tollászkodásra. Mondjuk úgy, hogy hétvégéken kívül bármikor. Ha hullámos a hajad, csak tömegnövelőt kell tenned rá, és amikor már fél száraz, kezd el úgy fújni a szárítóval, hogy közben lóbálod a hajad. Így tényleg kócosak lesznek a tincseid. 

HULLÁMOK HERCEGNŐJE 

Na ezek azok a hullámok, amik nem maguktól lesznek ilyen szépek. Be kell segítened egy-két csavaróval. De egyáltalán nem kell megijedned, menni fog, egy idő után akár olyan rutinnal is, mint az anyukádnak. Óriási csavarókra lesz szükséged, de szerencsére csak egy pár darabra. A középválaszték nagyon menő lesz, azzal kezdd! Azután alulról, a nyakadtól a fejed búbja felé szedegetve csavard fele a tincseket.

Folytatás a Cosmóban…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty