2008.03.20.@ 08.03

Keith Richards a Luis Vuitton új arca!

A Luis Vuitton cégnél biztosak abban, hogy új kampányukhoz nem is találhattak volna megfelelőbb alanyt, mint Keith Richards. Valóban?!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A híres monogramos márka új kampányának témája az utazás, reklámarca pedig Keith Richards, a Rolling Stones legendás gitárosa. A reklámfotókat a világhírű Annie Leibovitz készítette, amelyeken Keith egy hotelszobában gitározgat.

A kampány mottója:„Néhány utazás nem fordítható le szavakkal. New York. Hajnal 3. Blues C-ben.”

A Luis Vuitton kommunikációs igazgatója, Antoine Arnault a következőképpen indokolta a döntést: „Keith Richards-ot senkinek sem kell bemutatni. Világszerte ismert ikon, aki milliók számára jelent inspirációt, és büszkék vagyunk arra, hogy Mihail Gorbacsov, Catherine Deneuve, Steffi Graf és Andre Agassi után ő is beleegyezett, hogy a Luis Vuitton reklámarca legyen.”

Ez volt az első alkalom, hogy Keith Richards bármiféle hirdetésben szerepelt. Ráadásul most is jótékony céllal pózolt, ugyanis a Luis Vuitton az ő képviseletében gyűjt adományt a The Climate Project elnevezésű nonprofit szervezet számára. Ez az egyesület a klímaváltozás problémáira hívja fel a figyelmet az Egyesült Államokban és világszerte.
Extravagánsnak tűnik az ötlet, hogy a nagy divatmárka a cserzett arcú rocksztárra cserélte a topmodelleket.

Szöveg: Balogh Mária
Fotó: Louis Vuitton

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty