2008.03.21.@ 08.03

Maxiruha a maximumon!

A maxiruha idén tavasszal az a ruhadarab, amely egészen biztosan nem hiányozhat a divatguruk kollekciójából, és persze a te szekrényedből sem! Noha a földet söprő fazonokra elsősorban a meleg idoben lesz szükséged, célszerű már jó előre beszerezned ezt a kényelmes és ultrasikkes öltözetet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kevés olyan jótékony hatású darab lóg a gardróbunkban, mint az idei évszak trendtoplistás fazonja, a maxiruha. Ezt a ruhakölteményt ugyanis szinte bárki viselheti, hiszen elsősorban a vállakra és a dekoltázsra helyezi a hangsúlyt, ugyanakkor eltakarja mindazt, amit előszeretettel rejtegetnénk. Így akkor is bátran viselheted, ha kissé több a súlyfelesleg a kényes pontokon. A popsi, a csípő és has ezúttal a háttérbe szorul, a hosszú szabás azonban optikailag megnyújtja az alakod. Ne lepődj tehát meg, ha jó néhány centiméterrel magasabbnak tűnsz majd egy ilyen ruhában! 

Jellegzetes fazon 

A 2008-as év késő tavaszára megálmodott maxiruhák fő ismertetojele az egyedi szabásvonal, mely szinte minden esetben mell alatt húzott, finom vállpántokkal ellátott, vagy görögösen aszimmetrikus. A dresszek készülhetnek selyemből, pamutból, muszlinból, vagy akár lenvászonból is. Lehetnek egyszínűek, letisztult vonalvezetésűek, virágokban és dús fodrokban tobzódók, vagy a ’70-es évek hippi korszakát idéző fazonok. A lényeg csupán, hogy a szoknya alja a földet súrolja. 

Ha pedig már a talajnál tartunk, most egész biztosan nem a lábbelid lesz a hangsúlyos, ezért a mindennapokra -legfőképp a kényelem érdekében – mi a pántos lapos talpút (például egy sarut), az estékre pedig a nőies magas sarkút ajánljuk. A kiegészítőidet azonban semmi estre sem aprózhatod el! Hosszú dresszedhez viselj széles, cizellált karpereceket, gyöngyös láncokat, vagy lógós fülbevalókat. 

Hidd el, ez a látványos, kényelmes és lenge öltözet a pasik figylmét sem fogja elkerülni! 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Mango

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty