2008.03.25.@ 10.03

A legcsinibb kicsik!

A sztárok újabban nem elégszenek meg azzal, hogy csak önmaguknak vásárolják meg a legdivatosabb ruhákat és kiegészítőket, hanem már gyermekeiket is szupertrendin öltöztetik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Néhány híresség annyira igényes, hogy gyermekének is a legstílusosabb külsőt igyekszik varázsolni. Így ha meg kell jelenniük valahol, az emberek duplán csodálkozhatnak és gyönyörködhetnek.

Liz Hurley például csak iskolába viszi kisfiát, mégis úgy festenek, mint akik a legcsillogóbb divatbemutatóra tartanak. A kissrác elegáns szürke-narancssárga viseletét talán még nagyfiúsabbá teszi a sapi. Azonban a cipő lehetne egy kicsit formásabb…

Angelina Jolie és örökbefogadott gyermeke, Zahara viszont a részletekben sem vétett hibát: a kislány fehérrel, mamája pedig feketével párosította ugyanazt az eredetileg 1700 dollár (278 000 Ft) értékű Valentino Histoire táskát. Azaz mégsem volt teljesen egyforma a kiegészítőjük, ugyanis Zahara egy miniatürizált változatot kapott a divattervezőtől.

A legcsinibb sztárcsemeték listáján szerepel még többek közt Madonna kész nővé serdült leánya, Lourdes, Courteney Cox kislánya, Coco és a Jennifer Garner-Ben Affleck házaspár Violet-je.

Ők valószínűleg már mindnyájan tudják, hogy a remek stílust nem lehet elég korán elsajátítani…

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty