2008.03.25.@ 10.03

Válj műremekké!

A képzőművészet idén tavasszal a divatban is teret hódított. A színek és vonalak művészi formarendje már nem csak a vásznon és a papíron, hanem a textíliákon is megjelent. Lássuk, hogyan viselhetsz egy komplett festményt most saját magadon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglehet, hogy Dolce&Gabbanát, Christian Lacroix-t, valamint a Moschino és Chloé márkák tervezőit is egytől-egyig az absztrakt expresszionizmus inspirálta, amikor megálmodták az idei szezonra kreált kollekciójukat. 

Mindenesetre az idei trendet a fröcskölt, csurgatott, és batikolt technikák teszik még izgalmasabbá. A különbözo műalkotások pedig szinte bárhol megjelenhetnek. A divatguruk színes ecsetekkel megfestett maxi- vagy ultramini dresszekben, blúzokban, pamutpólókban, táskákban, cipőkben képzelnek el bennünket az idei szezonban. Ha merész vagy, most akár tetőtől talpig is "festővászonba" burkolózhatsz, de ha inkább kiegészítőidet viselnéd művészi jegyekkel ellátva, passzíts kellékeidhez pasztellszínű ruhákat, így azok még inkább érvényesülnek majd.

A palettán ezúttal a legdivatosabb színek keverednek. Az elmaradhatatlan fehér mellett most a püspöklila, smaragdzöld, barack és napsárga árnyalatok alkotnak mesteri kompozíciókat. De ha nem vagy híve az erős színkontrasztoknak, akár natúr színekből is magadra ölthetsz egy absztrakt vagy grafikus mintát. Egy-egy műremeket azonban vétek lenne kihagyni!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:Dolce&Gabbana

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty