2008.03.26.@ 07.03

Retrósikk Fergie-től

Fergie és a híres Kipling táskagyár immáron harmadik alkalommal dobta piacra közös táskakollekcióját. Az énekesnő saját tervezésű szütyői először tavaly decemberben kerültek bemutatásra. Most azonban itt a legújabb, Dutchess névre keresztelt gyűjtemény!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Fergie for Kipling név alatt futó kollekció eredeti, színes és fiatalos formavilágának köszönhetően nagy sikernek örvend a divat hűséges követőinek körében. Az új kollekciót a retró stílusjegyei ihlették. A Fergie által tervezett darabokat a színes lakkfelületek, a fekete-fehér dominóminta és a ’70 -es évek op-art stílusát idéző geometrikus motívumok, valamint az üde tavaszi színek teszik különlegesen trendivé. Ráadásul a kollekció nem csupán táskákkal, hanem neszesszerekkel, pénztárcákkal és kulcstartókkal is színesíti a kínálatot.

Fergie-ről az utóbbi időben elsősorban pikáns hírek keringtek. A szólókarrierjét egyengető énekesnő ugyanis saját sztriptízrudat szereltetett otthonába. A sztár rajongóit kissé meghökkentette az új hobbi, Fergie párja, Josh Duhamel azonban minden kétséget kizárólag örül az új kedvtelésnek.

Ha a rúdon pörgést annyira nem is, a táskakollekciót nagyon is irigyeljük a Black Eyed Peas egykori üdvöskéjétől.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:
www.kipling-usa.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty