2008.04.02.@ 13.04

Kockatrend feketén-fehéren

Akár a kockásfülű nyúl is eszünkbe juthat a Gucci tavaszra megálmodott összeállításai láttán. A skótkocka az idei szezonban ismét öltözeteinkre lopja magát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Idén tavaszra több világmárka tervezője is az angolszász hagyományokból merített, amikor papírra vetette a legújabb kollekciók tervét. De ha az öltözködésről van szó, Gwen Stefani is előszeretettel követi a skótok hagyományait, és ezzel együtt a legújabb trendeket. Így ha te is a divat megszállottja vagy, legjobb lesz, ha minél előbb beújítasz egy-két kockás darabot.

A fekete-fehér kockás matériák akkor igazán elegánsak, ha minimalista és letisztult fazonokban öltöd őket magadra. Ha bevállalós vagy, még két különbözően kockás ruhadarabot is viselhetsz, csupán arra ügyelj, hogy törd meg az összhatást, például egy high-tech anyagú kabáttal, vagy kiegészítővel, ahogy azt a Gucci kifutóin is láthatod. Itt ezúttal a sportos angol férfidivat feminista elemekkel szelídített, klasszikus változata kelt életre, igazi dinamizmust sugározva. A modellek répaszárú nadrágokban, egyenes szabású ballonokban, aszimmetrikus felsőkben, és természetesen magas sarkú bokacipőkben masíroztak.

Hordd te is!

A fekete-fehér kockás textíliákat dobd fel élénk rózsaszínnel, vagy hófehérrel! De ne feledd: a kockás anyagok szinte minden esetben kövérítenek optikailag, így ha a csípőd, combod, és a popsid tájékán több a súlyfelesleg, a kockás anyagú nadrágokat és szoknyákat lehetőleg hanyagold, és válassz inkább egy sportosan elegáns inget, ballont, vagy felsőt ebből a mintából!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Gucci

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty