2008.04.03.@ 12.04

Tőlünk szép!

Nem hiszed, hogy szép vagy? A Dove új kampányával bebizonyítja, hogy igenis gyönyörű vagy! Mint a kezdeményezés szóvivője, Kisó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Dove új kampányában arra buzdít minket, fiatal nőket, hogy fogadjuk el saját adottságainkat, és higgyük el magunkról, hogy gyönyörűek vagyunk. A Tőled szép! elnevezésű akció ezt be is bizonyítja nekünk: a Dove fotóscsapata országszerte utcákon, kávézókban és bevásárlóközpontokban készít majd fotókat arra járó lányokról. Ezek a képek felkerülnek az internetre. Májusban elindul egy szavazás, melynek végeredményeképp megtudhatjuk, hogy melyik megyét teszik a legszebbé az ott élő lányok. Fontos, hogy ez nem szépségverseny, hiszen a szavazatokat nem a lányok kapják, hanem a megye nevénél lesznek láthatóak. Így kiderül, melyik megyét teszik a legszebbé az ott élő nők.

A kampány szóvivőjének a Viva televízió műsorvezetőjét, Kisót választották, aki szintén a húszas éveiben járó, gyönyörű nő. „Nem szimpatizálók a műnőkkel és az indokolatlan plasztikai műtétekkel… Végre van egy fórum, ahol nyíltan kampányolhatok a természetesség és a belső harmónia fontossága mellett. Törődjünk magunkkal, legyünk ápoltak, teremtsük meg magunkban és magunk körül a harmóniát, és felejtsük el a túlzásokat, a művi dolgokat. Remélem, sikerül megértetnem a fiatal lányokkal, hogy azok a fotók, amiket a magazinokban látnak, nem a valóság. A photoshop ugyanis csodákra képes…” – mondta a műsorvezető.

Kisó képein nem volt szükség retusálásra, ugyanis bombaformában van. Már januárban elkezdte a testformálást: napi három órát edz egy személyi edző tanácsai szerint, és táplálkozására is odafigyelt: „A nassolást teljesen beszüntettem, ez volt a legnehezebb. A többi a szokásos, sok gyümölcs, folyadék, natúr hús…” – árulta el Kisó.

További információ a Tőled szép! kampányról: www.toledszep.hu

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty