2008.04.11.@ 13.04

Patrick Dempsey az Avon új arca

Reese Witherspoon után újabb sztárszínésszel erősít az Avon – Patrick Dempsey ráadásul nem az első ember családjából, aki együttműködik a céggel. A Grace klinika sármos sztárja ismeretlen oldaláról mutatkozik be, ugyanis ő reklámozza az új férfiparfümöt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az illatot egyelőre még el sem nevezték, és azt ígérik, novemberre alkotják meg. Jövőre pedig már világszerte kapható lesz.

A cégtől Andrea Jung adta a világ tudtára, mennyire boldogok, hogy megszerezték Dempsey-t. „Patrick kiváló színész, aki világszerte hatalmas elismerést ért el hitelessége, karizmája és stílusa miatt.”

A sztár a következőket nyilatkozta a szerződés kapcsán: „Jó döntésnek éreztem, ha aláírok az Avonnak, mert a feleségem olyan remek kapcsolatban áll a céggel… Azt érzem, hogy az Avon változik. Fejlődik. Az arculatuk fiatalosabb, és ez pozitív hatást fejt ki.”

Patrick arra utalt a nyilatkozatban, hogy felesége, a sminkmester Jillian évek óta együttműködik az Avonnal: 2006 júliusától ő a márka színeinek kreatív vezére. Ezek szerint az együttműködés a családban marad Dempsey-éknél…

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty