2008.04.14.@ 07.04

Karl Lagerfeld, a legönzőbb

Eddig csak a világhírű tervező divatkreációi láttán maradt tátva a szánk, most azonban egy interjúban sokkolt minket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Prestige magazin egyik újságírója órákon át faggathatta Lagerfeldet, aki borzasztó meglepően nyilatkozott több kérdésben is. Önmagát csak úgy jellemezte, mint a világ legönzőbb emberét. Ezenkívül egyértelművé tette, mi mindent nem szeret.

Utálja a gyerekeket, a konyhai szagokat, az utazást. Kerüli a társaságot és a jótékonykodást: „Szerencsére elég gazdag vagyok, hogy ne kelljen ilyesmivel foglalkoznom” – mondta, majd hozzátette – a pénz önmagában nem érdekes, de a használata az!”

Egyértelmű, hogy Lagerfeld az anyagi javakat is tekintetében is önző. De vajon mi a helyzet a karrierjével és céljaival? „Nincsenek ambícióim. Akarok dolgokat, egy bizonyos értelemben… tanár sem akarok lenni. Nem akarom az embereket önmagam által okosabbá tenni. Mindent csak önmagamért csinálok.”

A divattervezőnek van egy furcsa félelme: utál idegenek közé menni. „Nem tudok menetrendszerinti repülőjáratokkal utazni, mert az emberek folyamatosan bámulnak. Utálom, ha idegenek érnek hozzám. És ez halálosan untat is!”

Igen, problémás ember. De ha megnézitek a kollekcióit, beláthatjátok: azért, mert zseni!

 

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty