2008.04.16.@ 08.04

Jó bőrben

A bőrkabáttrend éppúgy követi a divat változását, mint a többi ruhadarab esetében. Egy dolog azonban biztos: egy jól szabott bőrdzseki gardróbod egyik alapdarabja lehet, ráadásul a szeszélyes áprilisi időjárásban garantáltan szükséged lesz rá!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lehet matt, csillogó, tűzpiros, fekete, vagy klasszikus földárnyalat, a bőrkabát az idei szezonban sem hiányozhat gardróbodból. Ez a ruhadarab kétségkívül az egyik legkihasználhatóbb és legvagányabb kelléked lesz.

Motorostrend nemcsak motorosoknak

Bőrből készült kabátkád legyen letisztult és mindenekelőtt rövid állású. A fazon terén azonban idén a cipzárral ellátott motorosdzseki-szabás az abszolút etalon! A csupán derékig érő modellek egyszerre sugallnak vagányságot, eleganciát, és luxust viselőjükről. A hosszított szabást tehát felejtsd el! És arra is ügyelj, hogy a bőrkabátod viselésekor eltérő bőrből készült ruhákat és kiegészítőket már ne vegyél fel.

Motorosdzsekidet számtalan öltözethez párosíthatod. Így a huvösebb időben hordhatod kötött darabokkal és farmerral, elegánsabb megjelenés esetén kombinálhatóak vászonnal vagy akár lennel, a melegebb időben pedig akár finom, áttetsző blúzok fölé is viselheted. De a 2008-as tavaszi trend szerint még az is megengedett, hogy tányérszoknyáidhoz párosítsd. A cipellődet és táskádat azonban nagyon gondosan válaszd meg hozzá! A balerinafazontól a platformszandálig szinte bármit felhúzhatsz, a lényeg a textúrán van!

Hogyan válassz?

Amennyiben most vásárolsz bőrkabátot, feltétlenül óvakodj a felesleges díszítőelemektől, vagyis a különféle csatoktól, zsebektől, rojtoktól, és fényes gomboktól. Egy igazi bőrkabát nem olcsó mulatság, ezért az extrém szabás helyett keress egyszerű, nőies fazonú modellt, amely hosszú távon kiszolgál majd, és inkább variáld élénk színű kiegészítőkkel, például dobd fel egy selyemsállal!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Mango

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty