2008.04.17.@ 14.04

Liz Hurley: szerencsés 13?

Gyakran mondják, hogy a tizenhármas szerencsétlen szám. Elizabeth Hurley ezzel valószínűleg nem ért egyet, már ami az Estée Lauderrel való, hihetetlenül hosszúnak tűnő együttműködését illeti. A 42 éves modell és színésznő ugyanis immár 13 éve reklámozza a cég termékeit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezalatt az idő alatt Liz a márka illatait, kozmetikumait és bőrápoló termékeit is hirdette. Most a cég arra kérte fel, hogy legyen legújabb ránctalanító készítményének arca.
„Hihetetlenül meghatódott, és öreg vagyok" – viccelt Hurley egy, a cég által rendezett partin április elején. Itt jelentették be, hogy folytatják a rövidnek egyáltalán nem nevezhető együttműködést.
A cég szóvivője így nyilatkozott modelljükről: „A szépségipar és mi is nagyon büszkék vagyunk erre a csaknem rekordhosszúságú kapcsolatra. Elizabeth népszerűsége mindig is nagyon magas volt a vásárlóink körében. Ő nem csupán az Estée Laudernél kiváló képviselő, hanem a mellrákellenes kampányunkban is."
A cég bizonyára még hosszabb távra tervez a sztárral, ugyanis Liz Hurley Gwyneth Paltrow-val, Carolyn Murphy-vel és Hilary Rhodával, a márka többi képviselőjével együtt fogja népszerűsíteni az Estee Lauder új, Sensuous nevű illatát.

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty