2008.04.18.@ 02.04

Nem fürödtünk be! Bikinishow a víz jegyében

Az idei Cosmopolitan Bikinishow látványosra és igazán vizesre sikeredett! Az est háziasszonya Lilu volt, Karsai Zita mindenkit lenyűgözött táncával, Ebergényi Réka topmodell és a fellépő celebek, Horváth Éva, Ada, Dombóvári Vanda és a többiek pedig a legtrendibb fürdőruhákban hódítottak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

– Térjünk vissza az alapokhoz! – adta ki a jelszót Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője az idei rendezvény előtt. Ez pedig mi mást jelenthetett volna, mint a fürdőruhák „természetes közegét”, azaz a víz jelenlétét. A színpadon folyamatosan szitáló vízpermet utánozhatatlan hangulatot teremtett az idei show-n. 

Másfél hónapnyi kemény munka és felkészülés előzte meg a félórás bemutatót. Seres Attila, a show koreográfusa elégedett az eredménnyel: „Természetesen egy ilyen rendezvényen nem lehet teljesen szabadon alkotni, hiszen rengeteg szempontot: a szponzorok kívánságait, az anyagi és egyéb korlátokat is figyelembe kell venni.” 

A show kezdete előtt néhány perccel beleshettünk a kulisszák mögé: az izgatott készülődés és sürgés-forgás közepette Lakatos Márk stylist még néhány hasznos instrukciót adott a modelleknek. A fellépő lányokat és fiúkat egyébként négy körben válogatták ki. Nem a divatbemutatókon megszokott, csontsovány testek vonultak fel, sokkal inkább sportos modelleket láthattunk. A lányok remekül mutattak a különböző színű, formájú bikinikben, rafinált szabású egyberészes fürdőruhákban és strandszettekben. A fiúk legalább akkora sikert arattak szörfdeszkáikkal és nem utolsósorban izmaikkal. Bár nem volt ének az esőben, tánc viszont annál jobb! Karsai Zita jelenléte alaposan felpezsdítette az amúgy sem vérszegény bemutatót. Zizi természetesen kitett magáért: olyan lazán fürdőzött a színpadon csorgó vízsugárban, hogy szinte saját bőrünkön éreztük a szertefröccsenő cseppeket. (Aki közel állt a kifutóhoz, meg is kapta a maga H2O-adagját! ) 

A sztárok Ebergényi Réka topmodell vezényletével vonultak fel. Megmutatta magát Horváth Éva, Erdőhegyi Brigitta, Pokrivtsák Mónika, Dombóvári Vanda, Ada és Dér Heni is.
A Cosmpolitan Bikinishow-ra kíváncsi celebek között feltűnt Zimány Linda, Szekeres Nóra, Gallusz Niki, Noszály Sándor, Szanitter Dávid, Fresh Andi és Győzike is. 

Szöveg: Vígh Anita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty