2008.04.21.@ 11.04

Ashlee Simpson topokat kreál

Ashlee Simpson valószínűleg nem akar lemaradni vőlegénye, Pete Wentz mögött, aki a Nordstromnak tervez ruhákat. A fiatalabbik Simpson lány ugyanis a Wet Seal nevű céggel új topokat álmodik majd meg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A márkás holmikat Ashlee Simpson személyisége és stílusérzéke ihlette, valamint harmadik albumának munkálatai. Minden ruhadarabon megtalálható a sztár aláírása. Ashlee a következőket nyilatkozta: „Olyan sok mókát és csodás dolgot éltem át harmadik albumom, a Bittersweet World felvételei alatt, és fantasztikusnak tartom, hogy abból a rengeteg inspirációból sikerült átadni valamennyit az új pólók tervezésébe is. Remélem, a rajongóim imádni fogják az új albumomat, és a topokat is!" 

Ezzel a fordulattal Ashlee olyan sztárok nyomdokaiba lép, mint Rachel Bilson, aki a Donna Karannal dolgozott, vagy Kirsten Dunst, aki a Lutz & Patmosszal adott ki saját kollekciót. A fiatalabbik Simpson lány nevével fémjelzett kollekció április 22-től lesz elérhető, csakúgy, mint a Bittersweet World című album. 

Ashlee nagyon lelkes divatkreátori szerepe miatt. Ráadásul még két magánéleti újdonság is boldogabbá teszi. Április elején ugyanis eljegyezte őt szerelme, Pete Wentz, és a napokban azt is megtudtuk, hogy mire a nagy sietség: Ashlee ugyanis babát vár!

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty