2008.04.22.@ 10.04

Színkavalkád!

Idén a tavaszi divatszínek nem hazudtolják meg önmagukat, és az évszaknak megfelelően a ruhák világos, élénk és vidám árnyalatokban pompáznak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2008 melegebb hónapjai a ruhaanyagok árnyalatainak tekintetében igazán szélsőségesnek mondhatók. Ugyanis idén egyszerre kapnak helyet a palettán a visszafogott pasztell- és a karizmatikusabb neonszínek is. Most öltözködésedben is egyszerűen kiélheted kreativitásodat és különleges kombinációkkal is előrukkolhatsz: a konzervatív pasztellárnyalatokat ezúttal nyugodtan felveheted a merészebb színek mellé!

Ha a hétvégén bevásárlókörútra indulsz, a finom, világos, akár kissé kopottnak tűnő rózsaszín, zöld és kék árnyalatokat felvonultató pamutcuccok mellett ezen extravagáns színekkel tutira nem lőhetsz mellé: élénk fűzöld, erős sárga, dögös pink, feltűnő narancssárga és harsány kék, illetve lila. Ha a vagány megjelenés mellett döntesz, válassz az erős színek közül egyszerre kettőt (de ne többet)! A lényeg, hogy a világosabb, rikítóbb színeket olyan testrészeiden hordd, amelyeket ki szeretnél hangsúlyozni, így az összeállítással ugyan vakmerőnek tűnhetsz, de semmiképp sem kirívónak.

Cosmo tipp: Nem muszáj rögtön lecserélned a teljes ruhatáradat. Vegyél egy-két kiegészítőt – cipőt, táskát, karkötőt, fülbevalót – és hordd a mindig dögös feketével vagy fehérrel!

Szöveg: Boros Kinga
Fotó: Blumarine

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty