2008.04.25.@ 23.04

Beszédes virágdivat

Most górcső alá vesszük a legdivatosabb virágokat, és azt is eláruljuk, mit tudsz kifejezni a legsikkesebbnek számító csokrokkal – akár ajándékba viszed, akár az otthonodat díszítenéd vele.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ugyanúgy, ahogyan az új hajtrend, vagy a legfrissebb ruhakollekció, a mostani virágtrend is egy-egy életérzésre, hangulatra épül, és az egyediséget hivatott kifejezni. Egy színes, illatos virág egyértelműen a kommunikáció része, így nem mindegy, milyet választasz, ha lakásodat fel szeretnéd dobni, vagy valakit meglepnél vele.

A legdivatosabb virágnak idén az igazi érzelmeket kifejező rózsa, az édesen illatozó gyöngyvirág, a pompás csillaghagyma, a jellegzetes és kecses koronásliliom, az egyszerűségében szép búzavirág és a feltűnő craspedia számít.

A Holland Virágiroda nyári trendjében három különböző stílus vált irányadóvá.

A modern 

Igazi vagány, egyedi csajsziknak való ez a stílus. A csokrok alapszerkezete, formája letisztult és egyszerű, ám a színek kavalkádja jellemzi. Kombináld a pasztell árnyalatokat erőteljes, hivalkodó színekkel, például a halvány rózsaszín rózsát pár szál élénksárga koronásliliommal vagy craspediával!

A hangulatteremtő 

Ennél a stílusnál fontos jelentése van a mondanivalónak, a „tőlem neked” személyes üzenetének. A meleg, egymáshoz közel álló árnyalatok dominálnak ebben az irányzatban, mint a narancssárga, a rózsaszín, a lila. Vegyítsd a gyöngyvirágot, a búzavirágot, a koronásliliomot és a rózsát, és ügyelj arra, hogy a végeredmény egy kellemes, meghitt, tavaszias csokor legyen!

A klasszikus 

Ennek a stílusnak a kedvelői a virágokat önmagukért szeretik, élvezik, ha otthonukat belengi kellemes illatuk, és egész lakásukra jellemző a vidám, de természetes, egymással harmonizáló színek használata. Ha te is ebbe a típusba tartozol, használj gyöngyvirágot, borostyánt, rózsát, csillaghagymát és árnyliliomot egy csokron belül, de mindezt feldobhatod egy kis búzavirággal vagy koronásliliommal is! 

Szöveg: Berende Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty