2008.04.29.@ 08.04

Valentino, a színek császára

Noha Valentino januárban visszavonult, a divatszakma rengeteget köszönhet neki. Az egyik olasz lapban nemrég megjelent színes fotók segítségével most te is újraélheted Valentino divatvarázsát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogy is feledkezhetnénk el a dizájner munkásságáról? Az említett olasz magazin szerkesztői egy színpompás hirdetést állítottak össze, amelyben Alison Nix modell fantasztikusabbnál fantasztikusabb színkompozíciókban pózol. A válogatásban nemcsak az aktuális kollekcióból láthatunk csodákat, hanem a kilencvenes évek legszebb darabjai is feltűnnek.

Az olasz divattervezés nagymesterének utolsó saját kollekciója kétségkívül lenyűgözőre sikerült. Valentino 2008 nyarán édes vattacukorszínekben, türkizkék, levendulalila, indigókék és napsárga tónusokban képzelt el bennünket. Ráadásul a színek nem csak önmagukban jelentek meg a ruhákon, hanem igazi mesteri kompozíciókban egymással is keveredtek. A bájos tubusruhák mellett kecses masnival ékesített darabok, aszimmetrikus pántok, és rafinált szabásvonalak teszik ellenállhatatlanná a ruhakölteményeket, a pöttyök pedig minden érett nőből bájos kislányt varázsolnak.

Nézd meg képgalériánkat!

Szöveg: Balogh Mária

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty