2008.04.30.@ 07.04

Trükkös bikini – ha széles a csípőd

Nem mindegy, hogy milyen szabású fürdőruciban grasszálsz a vízparton, válassz alkatodhoz illő bikinit! Most ahhoz adunk tanácsokat, hogy széles csípőre, méretesebb popsira milyen fazont és színt válassz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Van, aki szereti hangsúlyozni nőies alkatát a bikinivel is, de ha te nem ebbe a táborba tartozol, és inkább elterelnéd a figyelmed csípődről, akkor tanácsaink neked szólnak!
Ha takarni szeretnéd ezt a területet, akkor semmiképp ne vegyél fel kisnadrágos bikinit, hiszen optikailag még inkább nagyít, és a tekintetet is odavonzza, ha az egész popsidat fedi az alsórész! Kerüld a magasan lévő, csípő feletti pánttal rendelkező, és az oldalt megkötős fazonokat is, mert a magas szabás és a vékonyka pánt még jobban kihangsúlyozza a széles csípőt! Ez azért is fontos, mert a vékony pánt gyakran bevág a bőrbe, ami nem túl szép látvány, míg a szélesebb oldalrész szépen elfekszik a csípőn. 

Ehelyett válassz egyszerű alsót két-három ujjnyi széles, csípőn fekvő pánttal, és olyan hátsó résszel, ami csak félig fedi a popsit! Semmiképp ne vegyél fel tanga fazonú bikinialsót, de ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor válaszd a féltangát! 

A színek közül természetesen a sötét árnyalatok a legalkalmasabbak arra, hogy elvonják a figyelmet erről a területről, sőt, arra is, hogy optikailag karcsúsítsák a kritikus részeket. Úgyhogy válassz fekete, vagy bármilyen sötét színű bikinit! Még jobb megoldás, ha a sötét alsóhoz világos, vagy mintás felsőrészt viselsz, mert akkor a dekoltázsodon lesz a hangsúly. Kerüld az alsó részen a feltűnő mintákat, flittereket, gyöngyöket és fodrokat, de ha mindenképpen szeretnél valamilyen mintát, akkor az legyen függőlegesen csíkozott! Ha az egyrészes fürdőruhát szereted, válassz színátmeneteset: az alsó része legyen sötét, és fokozatosan világosodjon fölfelé! 

Cosmo-tipp: Sok helyen már nem csak a bikini alsó- és felsőrészét lehet kombinálni, hanem egyféle mintából akár két vagy három különböző fazonú alsót is árulnak. Tehát ha megtetszett egy szín vagy minta, nézz körül alaposan, hogy milyen szabású alsórészek vannak hozzá! 

Szöveg: Berende Alexa

Fotó:Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty