Győzelem a cellulitisz felett

A meleg idő közeledtével legtöbbünk számára egyre égetőbb problémává válik a narancsbőr makacs jelenléte. Már most vedd fel a harcot a gödröcskék ellen, ha nyárra sima és feszes bőrt szeretnél! Szemezgess testkezeléseink között, és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Ultratone kezelés 

Ez a kezelés nemcsak a felesleges zsírrétegtől szabadít meg, hanem az izmok tónusát is javítja. Kis tappancsokat helyeznek a kritikus részekre, amik izomösszehúzódást eredményező impulzusokat bocsátanak ki. Teljesen egyénre szabott módszerről van szó, testsúlyodnak, magasságodnak és még számos egyéb tulajdonságodnak megfelelően választja ki a speciális gép a kezelés módját, de még azt is, hogy hány alkalomra lesz szükséged, és milyen gyakorisággal ismétlődjenek a kezelések. Egyéntől függően általában 15-18 kezelést érdemes igénybe venni.
Itt kipróbálhatod: A1 Eurocenter Wellness Központ (www.a1wellness.hu/eurocenter)

Alakformálás ultrahanggal 

Ennél az eljárásnál is tappancsok kerülnek a bőrödre, de a kezelés más elven működik. A tappancsokból áramló ultrahang lebontja a zsírsejteket, így meglehetősen hatékony a narancsbőr és a pluszkilók ellen. A zsírbontás előtt és után vákuumterápiát alkalmaznak a kezelt testfelületen, így serkentve a nyirok- és vérkeringést, és feszesítve a bőrt. Ráadásul mindeközben kellemes, masszírozó élményben lesz részed. A megfelelő eredményhez körülbelül 15-16 kezelésre van szükség.
Itt kipróbálhatod: Aesthetica Orvosi Központ (www.aesthetica.hu)

Hőterápia 

A kezelés alatt infravörös sugárzással növelik a test hőmérsékletét, ezáltal javul az anyagcsere, a vérkeringés, és beindul a salaktalanítás. Egy kabinban fekve melegítik fel a bőr mélyebb rétegeit, majd a kezelés végén visszahűtik a testet a normális hőmérsékletre. Ezekkel a hatásokkal beinthetünk a narancsbőrnek és a méreganyagoknak! Minimum 3-4 kezelésre kell elmenni, de a legjobb hatás érdekében 10-15 alkalommal érdemes igénybe venni a hőterápiát.
Itt kipróbálhatod: Biovital-Melissa Egészség- és Wellnessközpont (www.biovital.hu)

Aromaterápiás testtekercselés 

Ez a módszer nemcsak a cellulitisz ellen lép fel hatékonyan, hanem a bőr is puha és feszes lesz tőle. A kezelés alatt különböző aromaolajakat masszíroznak a bőrbe, majd egy speciális fáslival körbetekerik a kritikus testfelületet, általában a térdtől a mell alatti részig. Ezután körülbelül egy órán keresztül relaxálhatsz, miközben körbeleng az aromaolajok kellemes illata. Hogy elérd a megfelelő hatást, ezt is kúraszerűen érdemes alkalmazni.
Itt kipróbálhatod: Kontúr Stúdió (www.kontur-studio.hu)

Cosmo-tipp: Ezek a módszerek mind nagyon hatékonyak, de ahhoz, hogy látványosan és tartósan megszabadulj a narancsbőrtől, elengedhetetlen a napi másfél-két liter folyadék fogyasztása. Igyál tehát sok ásványvizet a nap folyamán, és a mozgásról se feledkezz meg! 

Szöveg: Berende Alexa
Fotó: Profimédia

Még több

fashion_beauty