Álmodozz Lazaróval!

Még alig kezdődött el a 2008-as esküvői hajcihő, a kifutón már libbenek a legfrissebb menyasszonyi ruha-trendet diktáló darabok! Legutóbb a Lazaro divatház vonultatta fel szemet gyönyörködtető esküvői ruhakölteményeit. Most egy kis álmodozásra invitálunk!

Úgy tűnik, a nemzetközi divatporondon kezd visszaszorulni a hagyományos nagy szoknyás és abroncsos habos-babos öltözék. Pedig valahol ötéves korunk környékén mi lányok pont egy ilyen ruhában képzeltük el magunkat, amint lassú léptekkel az oltár felé sasszézunk. De azóta már felnőttünk, és valljuk be őszintén, valahogy nem is olyan nehéz megbarátkozni ezzel az új, előkelő és játékos vonulattal. 

Az amerikai tervező, Lazaro mesés ruhakölteményeit a könnyed, kifinomult elegancia jellemzi és ezt a következő évre kreált esküvői dresszei is éppúgy tükrözik, mint az eddigiek. Az alapot a taft, az organza és a csipke adja, a ruhákat pedig a gyöngy- és flitterhímzések teszik lenyűgözőkké. Ami pedig a szabásvonalat illeti, a míder-szoknya együttes helyett egyre inkább előtérbe kerül az egyberuha, és reneszánszukat élik az uszályos sellőfazonok. Az esküvői ruhák leghangsúlyosabb elemei a szoknyarészek, melyek díszes, játékos és könnyed szabást követnek. 

Az idei és jövő évi esküvői trendben egyaránt hódítanak az ekrü- és csontszínű kelmék. Ha pedig az üveggyönggyel hímzett textíliákra, a kézi raffolású, vagy a gazdagon megmunkált matériákra gondolunk, láthatjuk, a luxusból egész biztosan nem lesz hiány menyasszonyi ruha-fronton.
Választani jövőre sem lesz nehéz, már csak a megfelelő partnert kell megtalálni az álomesküvőhöz!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:
Profimédia

Még több

fashion_beauty