Partizz fürdőruciban!

Manapság már nem kell tengerpartra menned ahhoz, hogy fürdőruhában bulizhass, hiszen itthon is számos medencés partit rendeznek. Ennek elengedhetetlen kelléke a 2008-as nyár elsőszámú ruhadarabja: az egyrészes fürdőruha. Persze nem egy egyszerű úszódresszről, vagy a kilencvenes évek nagymami-rucijáról van szó, hanem a legújabb, vadítóan szexi, díszes szerelésekről.

 Az új hullám 

A tervezők 2008-ra luxust idéző nyári viseletekkel ajándékoztak meg bennünket: az elegáns, fényes, csillogó (arany, ezüst, bronz) anyagok használata, a strasszos, láncokkal, flitterekkel díszített, különleges szabású (minimális anyaghasználatot igénylő) egyrészes illetve kétrészes fürdőrucikkal. Emellett idén az állatmintás, a virágos, és a merész színeket (türkiz, pink, fűzöld) felvonultató darabok is nagyon menők – szerezz be tehát egy bámulatba ejtő változatot, és garantáltan te leszel a nyár királynője!

Éjjel-nappal dögösen 

Így tehát megszülettek azon fürdőruhák, amelyekben a medenceparti bárpultnál, egy trendi napszemüvegben üldögélve, és koktélt szürcsölgetve is kifejezetten elegáns lehetsz (bár a napozást talán nem a merész, nem mindennapi szabású cuccokban kellene megejtened, ha nem szeretnél furcsa csíkokat szerezni a testeden), de akár esti viseleted szerves részévé is teheted az egy vagy két részes ruhadarabot, ha sorttal vagy miniszoknyával hordod. Emellett ügyelj arra, hogy a bronzos sminked mellett egy-egy feltűnő ékszert (elsősorban bizsut!), övet, vagy egyéb kiegészítőt is bevess, hiszen a napbarnította bőrhöz nagyon jól passzol az arany vagy ezüst fülbevaló, nagyméretű karkötő, nyaklánc. A magastalpú, vagy kényelmes, strasszal díszített papucsok, szandálok még tökéletesebbé tehetik a particuccod.

Cosmo-tipp: Ha kicsit esetlennek érzed magad ezekben a merész fürdőruhákban, vegyél fel egy dögös magassarkút, amelytől magabiztosabb lesz a megjelenésed – és persze a combod is hosszabbnak tűnik! Ha nem szereted teljes valóságodban mutogatni magad, válassz színében és mintájában a fürdőrucidhoz illő, áttetsző kendőt, vagy tunikát, amellyel finoman el tudod takarni a kényes részeket. 

Szöveg: Boros Kinga
Fotó: christieslingerie

 

Még több

fashion_beauty