Strandbiztos sminkszerek

Lassan egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, ami egyet jelent a strandszezon beköszöntével. Szerezz hát be néhány vízálló sminkterméket, hogy a vízparton vagy a beachbulikban is kifogástalan és tartós legyen a make-upod!

 Szempillaspirál 

Ugye te sem szeretnél úgy járni, hogy miközben szexi léptekkel jössz ki a vízből, arra leszel figyelmes, hogy megállíthatatlanul folyik le a szemedről a festék? Mindenképpen legyen nyári sminkkészletedben egy vízálló szempillaspirál, mert ha nem is szeretsz a strandon make-upan lenni, ezzel az egy termékkel is csodásan kiemelheted szemeidet!
Próbáld ki ezt: Yves Rocher Luminelle vízálló szempillaspirál (2100 Ft)

Szemceruza 

Ha szemedet még jobban szeretnéd hangsúlyozni, akkor emeld ki a bikiniddel harmonizáló színű szemceruzával! Természetesen ebből is válassz vízállót, és nem érhet meglepetés, ha pancsolás után a tükörbe nézel!
Próbáld ki ezt: MAC vízálló szemceruzák többféle színben (3800 Ft)

Rúzs 

Szexi ajkaidra is felhívhatod a figyelmet egy strandbiztos rúzzsal, ám figyelj arra, hogy erős színeket inkább csak az esti medencés partikra kenj fel! Egy nappali fürdőzéshez ugyanis egyáltalán nem mutat jól egy nagyon élénk rúzs. Ilyenkor használj inkább egy lágy árnyalatú, csillogó szájfényt!
Próbáld ki ezt: MAC szájfényhatású vízálló rúzs (5800 Ft)

Alapozó 

Még ha napozáshoz nem is tanácsos alapozót használni, egy esti medencés bulihoz nyugodtan kenj fel egy réteget az extratartós fajtából. Ha mindenképpen szeretnél egy kis színt tenni arcodra a napfürdőzéshez is, akkor pedig használj inkább színezett nappali krémet, természetesen fényvédővel!
Próbáld ki ezt: Avon Perfect Wear extratartós alapozó (2499 Ft)

Cosmo-tipp: Ha van kedvenc dekorkozmetikai márkád, érdeklődj az eladótól, hogy milyen vízálló sminktermékeik vannak! 

Szöveg: Berende Alexa
Fotó:Profimedia

Még több

fashion_beauty