Sztárparádé a divatvilág Oscarján

A divatvilág Oscarjának is nevezett New York-i Metropolitan gálán idén többek közt George Clooney, Kate Moss, Eva Longoria, Gisele Bündchen, valamint David és Victoria Beckham is megjelent.

Nincs is szebb, mint egy-egy olyan rendezvény a film- vagy a divatvilágban, melyre kedvenceink legszebb mosolyukkal, legcsodásabb ruhakölteményeikben pózolnak a kameráknak.

A Metropolitan gálán viszont kölcsönruhákat viseltek, ugyanis kedvenc tervezőik, például Givenchy, Calvin Klein, Versace és Giorgio Armani felbecsülhetetlen értékű szereléseiben parádéztak. A sztártervezők meghívták kedvenc hírességeiket a Metropolitan Múzeum jótékonysági rendezvényére, akik cserébe viselték ruhakölteményeiket.

A jegyeknek idén is borsos ára volt, ugyanis 7600 angol fontot, azaz majdnem 2 és fél millió Ft-ot kellett annak kicsengetnie, aki részt akart venni a sztároktól hemzsegő, kb. háromórás eseményen. A jegyek árából végül is csaknem 2 milliárd Ft-os összbevételt szedtek be, melyet jótékonysági célra fordítanak.

Az est egyik házigazdája a dollármilliárdos Giorgio Armani volt, aki Julia Roberts-szal és George Clooney-val osztozott a megtisztelő szerepen. Az eseményen rengeteg sztár vett részt, a házigazdákon kívül megjelent többek közt David Beckham, aki feleségével, Victoriával és barátjukkal, Eva Longoriával érkezett.

A Metropolitanben tiszteletét tette David Bowie és neje, Iman, Beyoncé, Tom Cruise és Katie Holmes, Eva Mendes, Gisele Bündchen és Kate Moss, aki a divattervező Stella McCartney oldalán sétált be a vörös szőnyegen.

Az idei jótékonysági rendezvény témája igazán szuper volt, ugyanis a múzeum legutóbbi kosztümkiállításának megfelelően a szuperhős-jelmezek jegyében rendezték meg a gálát. A VIP vendégek egy pezsgős fogadásra voltak hivatalosak, ahol például Superman jelmezes manekenek és egyéb „hősök” társaságában koccinthattak. Majd a sztárok egy olyan teremben vacsoráztak, melyet a Superman filmből ismert Kryptonite kristályok díszítettek.

Később néhány híresség, köztük Victoria Beckham és Tom Cruise a Bungalow 8 exkluzív klubban kötött ki, ahol George Clooney születésnapját ünnepelték. 

Szöveg: Balogh Mária

Még több

fashion_beauty