Trükkös bikini – Ha fiús alkatú vagy

Ha nem elég kerek a popsid, és gömbölyded a cicid, ráadásul a derekad is inkább egyenes, mint ívelt, a vállad pedig széles, te a fiús alkatúak táborát erősíted. De ne aggódj, nem mindenki büszkélkedhet 90-60-90-es álomméretekkel. Egy kis optikai tuninggal azonban egy-kettőre nőies alkatot varázsolhatsz magadnak.

Ha fiús alkatod van, a derékvonaladat, a popsidat, a cicidet, és a vállaidat kell optikailag korrigálnod. Rossz hír, hogy az egyberészes fürdőruhákat és a most divatos tankiniket célszerű elkerülnöd, mivel azonban ajánlatos megosztanod a törzsedet, választhatsz a számtalan ötletes bikinifazon közül.

A most divatos geometriai- és virágminták, csíkok és pöttyök, no és a csillogó-villogó metálos felületek garantáltan kerekítik az idomaidat. Felülre válassz háromszögfazont, vagy egy csíkszerű bikinifelsőt! De telitalálat lehet a retrószabás is, a lényeg, hogy óvakodj a klasszikus pántmegoldásoktól, és minden esetben a nyakbakötős verzió mellett dönts. Ezzel lágyíthatod a vállad vonalát, és kiemelheted a melledet, különösen, ha a szivacsbetétes megoldással élsz. A derékrészt úgy korrigálhatod, ha ejtett fazonú bugyit választasz, a popsidat pedig szépen kerekítik majd a francia bugyis alsórészek.

Az idei szezon bikinikreációi kétségkívül gondoskodnak róla, hogy felfedezhesd magadban a nőt. Ma már számtalan fürdőruhát ékesítenek különböző lánc-, gyöngy- vagy kőrátétek, amelyek tovább fokozzák a nőiességet. Ha tehát bikiniválasztásra kerül sor, érdemes ezek közül csemegézned!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó:
Verdissimia, Jets

Még több

fashion_beauty