Carrie 81-szer öltözik át a Szex és New Yorkban!

Bemutatták a Szex és New York filmet! A londoni premier után bő három hét, és mi is megtudjuk, hogyan ér véget Carrie és Mr. Big románca. Valamint azt is, hogy Sarah Jessica Parker tényleg nyolcvanegyszer öltözik-e át a műben.

Információink szerint az új Szex és New York mozifilmben Sarah Jessica Parker, pontosabban a filmbeli karakter, Carrie Bradshaw 81 különböző ruhában kápráztatja el a sorozat, no meg a legnagyobb divatmárkák rajongóit.

Sarah Jessica előtt nem ismeretlen az extravagáns cuccok világa, hiszen Carrie-ként imádja ezeket. Viszont saját ruhakollekciója, a BITTEN jóval visszafogottabbra sikerült. Ráadásul az egyszerű, kényelmes, hordható darabok egyike sem kerül többe húsz dollárnál. Sajnos ezeket egyelőre csak az USA-ban lehet megvásárolni, ahogy még a film sem ért el hozzánk.

A Szex és New York moziváltozatát a londoni Odeon filmszínházban mutatták be először a nagy nyilvánosság előtt, ahol a négy főszereplő, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall és Kristin Davis is megjelent. Állítólag azért Londonban mutatták be a filmet, mert ezzel a mozifilm globális vonzerejét növelik.

Érdemes lesz tehát végigizgulni a filmet. Egyrészt, hogy Carrie és Mr. Big románcának esküvő lesz-e a vége, másrészt a szebbnél szebb ruhaköltemények miatt. Indul a visszaszámlálás, három hét múlva pedig a ruhaszámlálás a mozikban!

Hazai premier: 2008. június 5. 

Szöveg: Balogh Mária

Még több

fashion_beauty