A legtrendibb strandszerkók

A szuperszexi bikini még önmagában nem elég, valamiben meg is kell érkezni a strandra, és oda is kell libbeni a bárpulthoz. Tarts velünk, most a legtrendibb strandszerkók világába kalauzolunk.

Ha igazi Cosmó-lány vagy, nyilván nem egy vizes frottírtörölközővel a derekadon indulsz fagyizni az úszást követően. Valljuk be, a nagy gondossággal kiválasztott fürdőruháddal szemben sem lenne ez fair! A strandöltözetet ne szükséges rosszként fogd fel: a tunikáknak, muszlinfelsőknek, és kendőknek, valamint sortoknak és topoknak nem csak a trend szempontjából van jelentőségük. Jól palástolják az esetleges feleslegeket is. Így garantáltan nem kell feszengened, ha két csobbanás között a strand éttermében hűsölnél.

Ha a popsidat és a hasadat szeretnéd elrejteni, válassz egy A-vonalú muszlintunikát, vagy tekerj – a tested előtt keresztezve – a nyakad köré egy áttetsző óriáskendőt, esetleg bújj bele egy etnomintás muszliningbe. Ha tökéletes az alakod, ez utóbbit akár egy vastag derékövvel is díszítheted, csak hagyd a blúzod lazán kigombolva, hadd villanjon elő a szuperszexi bikinid! De választhatsz minisortot is egy vadító toppal.

Ne feledd, az idei stranddivat a hatvanas évek jegyében zajlik, így a nagykarimájú kalap idén nyáron minden trendkövetőnek kötelező vízparti viselet.

Persze a strandszerkódat feldobhatod egy-egy lánccal, vastag karkötővel, és egy túlméretezet strandtáskával is. Bújj díszes saruba, vagy fonott talpú szandálba, ami optikailag hosszítja a lábadat és garantáltan kecsessé teszi lépteidet. A látványos kiegészítők elvonják a figyelmet az előnytelen testrészekről. Azonban minden esetben ügyelj a részletekre! Idén nyáron tarolnak a gyöngyrátétek és kagylós kiegészítők, nem beszélve a virág- és állatmintás, valamint batikolt matériákról.

Egyszóval, strandra fel! 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Marani

Még több

fashion_beauty