Posh kontra Paris: divatcsata Londonban

A sztárok ugyanazon a napon reklámozták új termékeiket a brit fővárosban. Rivalizálásukat az is jelzi, hogy Paris Hilton fehérben, Victoria Beckham pedig feketében érkezett saját rendezvényére.

Örülhettek a londoni hírességvadászok, rajongók és paparazzók, ugyanis két világsztár versengett a figyelmükért: Victoria Beckham a Harrods áruházban reklámozta dVb nevű farmermárkáját, míg Paris Hilton az Oxford Streeten a Selfridges-nél hirdette új parfümjét, a Can Cant.

Azt gondolhatnánk, hogy utóbbi okozta a nagyobb felhajtást, ugyanis az egész Oxford Streetet lezárták, hogy Paris testőrei és szerelme, Benji Madden kíséretében csütörtök délben bevonulhasson az üzletbe, és negyedórát beszélgethessen rajongóival.

„Óriási zűrzavar volt – mesélte egy szemtanú. – Lezárták az egész utcát, hogy rajongók százai tódulhassanak be az üzletbe, és láthassák Parist.”

Ám Victoria Beckham is nagy feltűnést keltett, amikor elhagyta a Dorchester Hotelt, és egy BMW-vel a dVb promóciójára hajtatott. Igaz, néhány állatvédő meg akarta akadályozni ünnepélyesnek szánt érkezését a Harrods-ba, ám ez nem sikerült nekik. Victoria gond nélkül bejutott az eseményre, fekete, fűzős topot és trapézszárú farmernadrágot viselt. Azt mondta, azért esett a választása épp Londonra, mert „ez a világ legdivatosabb városa”.

Ebben Paris Hilton is bizonyára egyetért vele, nem véletlenül reklámozta parfümjét épp ugyanott. 

Szöveg: Balogh Mária
Fotó:Profimédia

Még több

fashion_beauty