Új magyar Szupermodell?

Magyarország egyik legismertebb modellügynöksége, a Valentine Model Management ismét megrendezi a vm Supermodel 2008 elnevezésű országos tehetségkutató versenyét.

A tét továbbra is az, hogy a világ vezető modellügynökségei (Londonból, New Yorkból, Milánóból és Párizsból), amelyek olyan szupermodelleket képviselnek, mint Kate Moss, Eva Herzigova, Lilly Cole vagy Naomi Campbell, mely magyar tehetségben látnak majd fantáziát – kinek ajánlanak modellszerződést – a verseny gálájakor, június 14-én, a fővárosi Symbolban (Bp. Bécsi út 56.).

Lehetsz akár teljesen kezdő is a modellek világában, nincs szükség tapasztalatra, vagy portfolióra, hiszen a gálát megelőzően egy ingyenes, 3 napos modelltábor vár a 10 döntős lányra, ahol külföldi és magyar szakemberek, fotósok segítik a felkészülésüket. Kanadából érkezik Evaan Kheraj (www.evaankheraj.com), aki hazáján kívül New Yorkban és Párizsban is elismert sztárfotós.

A válogatásokról még nem késtél le, 24-én Debrecenben, 25-én Kolozsváron, 31-én Szegeden és június elsején Budapesten nevezhetsz. Részletek és online jelentkezés a www.vmmodel.hu/vmsupermodel címen.

Ha szeretnél ingyenes jegyet nyerni a gálára, küldd el a neved és címed az info@vmmodel.hu címre, „cosmo.hu olvasó” jeligével, hogy egyike lehess az 50 szerencsés nyertesnek. 

Még több

fashion_beauty