Fazondivat – te melyiket választod?

A legtöbb lány ma már nem azzal a kéréssel megy kozmetikusához, hogy kapja le a nemkívánatos szőrzetet bikinivonaláról. Ennél sokkal tovább mennek! Légy te is merész, és válassz az alábbi intimgyantázás típusok közül! Hidd el, a fájdalomért kárpótol majd a végeredmény…

Brazil waxing
A legbátrabbak a brazil waxingra voksolnak, ami annyit tesz, hogy az intimterület egészét szőrtelenítik. Vagyis nem csak a szeméremdombot, hanem a nagy ajkakat is, és még annál is lejjebb, amennyire csak szükséges. Ha szereted a teljes csupaszságot, akkor szorítsd össze a fogad, és hajrá!

Brazil Hollywood Cut
Ez a módszer jóval kíméletesebb az előzőnél, itt csupán a szeméremdomb teljes felületét gyantázzák, ám az intimterület többi részén meghagyják a szőrszálakat. Ha szeretsz szőrtelen lenni, akkor válaszd először ezt, majd ha még bírod a tépkedést, akkor tovább mehettek a kozmetikussal egészen a brazil waxing teljes csupaszságáig.

Brazil Landing Strip
Talán ez a legnépszerűbb gyantázási módszer. Itt a szeméremdombról csak annyira távolítják el a szőrt, hogy középen egy vékony csík még maradjon. Ha végzett a kozmetikus a gyantázással, akkor érdemes formára szedni a csíkot egy szemöldökcsipesz segítségével.

Brazil Triangle
Ez a fazon csak annyiban különbözik az előzőtől, hogy csík helyett egy háromszögformát hagynak meg a gyantázás során. Ez is divatosnak és szexinek számít, ám ha nagyobb háromszöget hagysz meg, figyelj arra, hogy a megmaradt szőrszálakat megrövidítsétek egy kisolló segítségével!

Brazil Special
Ennek a fazonnak a kialakítása az egyik legnehezebb meló, és igazán játékos kedvűeknek való. A Brazil Special ugyanis azt jelenti, hogy a szeméremdombon megmaradt szőrzetet egy kívánt formára tépkedik, vágják. Legnépszerűbbnek a szív alak és a nyíl számít, de bármilyen egyedi fazont választhatsz, természetesen a megvalósíthatóság határain belül. 

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: Profimédia

Még több

fashion_beauty