Trükkös bikini, ha nagy a feneked

Kevés az a nő, aki ne a popsiját említené először, ha a kritikus testtájakról van szó. Bizony a fenekünkre előszeretettel rakódnak a dekák, ami a bikiniszezonban nem túl kedvez. Egy előnyös bugyifazonnal azonban jól korrigálható ez a terület.

A legtöbben úgy gondolják, hogy a sort fazonú és francia bugyis bikinialsó tökéletes választás lehet a méretesebb popsira, hiszen az sokat takar. Amennyiben te is ezzel az indokkal léptél ki a legközelebbi fürdőruhaüzletből, kezedben egy frissen újított kisnadrágos bikiniszettel, sajnos el kell, hogy keserítsünk. A több anyag többet takar elv bugyifronton nem állja meg a helyét. A sort fazonú alsóval ugyanis még inkább hangsúlyossá válik rejtegetni kívánt terület. Ebből a fazonból pont a fenék alsó része látszik ki, ami ha nem tökéletesen kerek, előtérbe kerül a hiba. Ha tehát előnytelennek véled ezt a testtájadat, válassz oldalkötős bugyit, amit lehetőleg ne köss meg túl szorosra.

A színekkel és mintákkal tovább trükközhetsz. Ha bikinialsóról van szó, messze kerüld el a neonszíneket, a metálos felületeket és a vad mintákat. Tartózkodj a berakásoktól, valamint a fodroktól. Az extra fazont és feltűnő árnyalatokat tartogasd inkább felülre. Szerencsére ma már a legtöbb üzletben lehetőséged van összevariálni a bikinialsót a felsővel. Válassz a letisztult fazonú és visszafogott színű bikinicsodák közül. Az egyberészesekkel azonban vigyázz! Ezek a legtöbb esetben optikailag összemossák az alkatod.

Cosmó-tipp: Sok kellemetlen pillanattól kímélheted meg magad, ha vízparton nem csupán egy szál bikiniben flangálsz, hanem beveted a bikiniszezon legkihasználhatóbb kellékeit is. Tekerj a derekadra strandkendőt, vagy bújj bele egy hosszított tunikába. Ha egy-két hangsúlyos karpereccel vagy lánccal is feldobod a strandszerkódat, garantáltan eltereled a figyelmet a popsidról.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Profimédia

Még több

fashion_beauty