Formázd hullámosra tincseidet!

Mivel az idei tavaszi-nyári trend a hullámos és göndör hajnak kedvez, ezért felejtsd el a simító, egyenesítő krémeket, spray-ket. Válassz helyettük könnyed, lágy esést eredményező termékeket!

Sampon

Kezdheted az alapoknál, és használhatsz kifejezetten hullámos, göndör hajra való sampont. Ha eleve göndör a hajad, vagy csak bebodorítottad, szelídítsd meg a loknikat egy speciális készítménnyel!
Cosmo-tipp: Lush Curly Wurly kondicionáló sampon (2990 Ft)

Ápoló göndör hajra

Amennyiben göndör, dús hajjal áldott meg a sors, esetleg dauerolva vannak a tincseid, ami rendesen megviseli a haj szerkezetét, akkor különleges ápolást igényel sörényed. Használj fokozott erősségű balzsamot, pakolást, hogy hajszálaid gyönyörűek, hidratáltak és puhák legyenek!
Cosmo-tipp: Lush Retread ápoló balzsam göndör, rakoncátlan tincsekre (3290 Ft)

Hajformázó krém

Oszlass el hajadon lágy esést eredményező formázó krémet, ami egyben ápolja is tincseidet! Segítségével kialakíthatod a tökéletes hullámos frizurát, és hajad valóban könnyed, rugalmas lesz.
Cosmo-tipp: Sebastian Threads mikroszálas krém göndör fürtök kiemelésére (4100 Ft)

Hajhab

Ha a formázó krém helyett inkább a hab híve vagy, akkor is bőven van miből választanod, hiszen a habok között is léteznek speciálisan a hullámos és a göndör haj igényeire kifejlesztett termékek.
Cosmo-tipp: Sebastian Evokativ Lust Full hullámosító, volumennövelő hajhab (4700 Ft)

Wax

Ha már megszáradt a hajad, dolgozz bele egy kevés waxot, amitől szabadon mozgó frizurát kapsz! Egy jó minőségű, nem túl ragacsos terméktől hullámaid lágyan esnek majd alá.
Cosmo-tipp:
Tigi Creamy Molding Wax (5050 Ft)

Fixáló

Ha kész van a frizurád, utolsó lépésként fújj rá egy gyenge fixálót, ami rugalmasan tartja hullámos vagy göndör tincseidet. Az erős lakkokat felejtsd el, mindenképpen egy könnyű spray-t válassz!
Cosmo-tipp: Tigi Heat Activated Curl Maker fixáló (3260 Ft)

Szöveg: Berende Alexa

Még több

fashion_beauty