2008.06.02.@ 14.06

Trükkös bikini, ha túl nagy a melled

A fürdőruhaüzletekben bikinik tömkelege tárul elénk, mivel azonban tökéletes alkat csupán a címlapokon létezik, külön misszió azt a fazont megtalálnod, amely a legtöbbet hozza ki az alkatodból. Mi most ebben segítünk! Ha méretesebb keblekkel áldott meg a sors, tarts velünk és megtudhatod, mivel ellensúlyozd a dekoltázsod.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az idei trend szerint reneszánszukat élik a különböző keresztpántok, aszimmetrikus szabások és az aprócska anyagokból összeillesztett bikinik és tankinik, amelyek azon túl, hogy elsősorban a szabályos alkatúaknak kedveznek, sokszor arra sem alkalmasak, hogy egy jólesőt merülj bennük. Az extravagáns szabásvonalak ugyanis elsősorban a bombaalakra passzolnak, így akit egy kicsit kerekebb idomokkal áldott meg a sors, állandóan azon feszenghet, mikor és mi kapcsolódik, csúszik, vagy esik le róla. Ezért ha te is a dús keblűek társaságát erősíted, inkább ne kísérletezz az ultraminire szabott, extrém fazonú bikinifelsőkkel, mert a kellemes nyaralás egy pillanat alatt kellemetlen feszengésbe csaphat át.

Amennyiben nagy a melled és nem szívesen domborítasz a strandon, tereld el a figyelmet erről a testrészedről! Egy magasabban szabott felsőrész, egy egyszerű szabás, és egy jó alátámasztás sokat segíthet. Ha szereted a háromszögfazont, válassz olyat, amely mell alatti pánttal szegélyezett és elöl szorosabban zárt fazonú. Lehetőleg kerüld a vékony vállpántokat, a ráncolásokat, a különböző rátéteket és fodrokat a bikinifelsődön! Ezek ugyanis tovább erősítik a dekoltázsod, épp úgy, ahogy a metálos felületű, élénk színű és feltűnő mintájú textíliák. Örök érvényű szabály, hogy ha valamely testrészedről szeretnéd elterelni a figyelmet, azt rejtsd sötét árnyalatokba! Ha a feketét túl komornak tartod, válassz a padlizsánlila, a karamell, az olívzöld vagy a csokoládébarna árnyalatok közül, melyekkel épp olyan hatást érhetsz el, ráadásul szuperelegáns leszel bennük. Amennyiben dús keblekkel rendelkezel, variáld a bikinialsókat és felsőket! Válassz egy színes, mintás vagy csíkos bugyit és passzíts hozzá egy sötétebb tónusú egyszínű felsőrészt. Bármennyire is trendi idén a retrószabás, te inkább kerüld a csíkfazonú és mellnél húzott, nyakbakötős verziókat, mert optikailag leszorítják és lógóvá tehetik a melledet. Számodra még akkor is fontos a megfelelő alátámasztás, ha nem a klasszikus háromszög- és merevítős fazont választod.

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Verdissima

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty