Louis Vuitton a Szex és New Yorkban

A híres táskacég kiemelkedő szerepet kapott a Szex és New York filmváltozatában. Mi most megmutatjuk, mely híres monogramos darabok kerültek a filmvászonra!

2008.06.10. 11:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Louis Vuitton régóta kapcsolatban áll a Szex és New York csapatával. A luxusmárka képviselői Patricia Field stylisttal és a jelmezrészleggel már a népszerű HBO-sorozat kezdetétől szorosan együttműködtek. Ez a kapcsolat, melyben állítólag semminemű pénzügyi megállapodás nem szerepel, természetesen folytatódott akkor is, amikor a sorozatból mozifilmet készítettek. A híres táskagyár előszeretettel adja nevét és persze termékeit a divattal kapcsolatos filmekhez. A Louis Vuitton a Szex és New Yorkon kívül már más projekten is dolgozott már együtt a sztárstylisttal, Patricia Fielddel. Így Az ördög Pradát visel című filmben is feltűntek a monogramos kiegészítők.

A Szex és New York filmváltozatában azonban minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak a jellegzetes Vuitton táskák, cipők és egyéb luxuskiegészítők. Nem csak a márkanevet említik meg három jelenetben is, hanem számos Louis Vuitton táska és kiegészítő is megjelenik a filmvásznon a szereplők mellett. Sarah Jessica Parker például az egyik jelenetben egy Louis Vuitton Limelight Clutch-csot szorongat a hóna alatt, majd egy másik jelenetben Jennifer Hudson alakította asszisztensét lepi meg egy Motard Firebird darabbal. De nemcsak Carrie-t ékesítik a fényűző stílusú táskák. Charlotte-ot alakító Kristin Davis például egy Damier Azur Boîte Flacons szépségdobozt visz magával mexikói utazása során, Jennifer Hudson pedig egy Monogram Denim Patchwork táskával látható, míg Kim Cattrall egy pink színű London tipegőt és Thelma napszemüveget visel. Mi pedig csak irigykedhetünk, hogy a szereplők ma már minden egyes darabot saját gardróbjukban tudhatnak!

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó: Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty