Milyen ékszereket kínál a Swarovski őszre?

A Swarovski ékszerek 2008-as őszi/téli irányvonala az 1980-as évekhez vezet vissza. Az új design alapján visszatérnek a csillagok, a rockos villámok és a biztosítótűk. A Swarovski kristályokkal díszített fülbevalók, nyakláncok, karkötők és gyűrűk eleganciáját a tervezők ezúttal a ’80-as évek vadóc stílusával ellensúlyozták.

2008.06.12. 12:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hűvösebb évszakoknak megfelelően idén ősztől a kristályok élénk kék, türkiz, lila, fekete és sötétszürke árnyalatokban pompáznak, amelyek dinamikus elrendezésüknek, aszimmetrikus használatuknak köszönhetően válnak igazán fiatalossá. Emellett a világszerte népszerű márka több olyan ékszerrel is előállt, amely a fényhatások változásával a szivárványt idézik.

A Swarovski méltán híres gyűrűi jellemzően nagyméretűek, és óriási kövekkel díszítettek. A következő szezon slágerdarabjai szintén méretesek és a már említett mélykék, lila és fekete színekben lesznek kaphatók. A sorozat egyik legfeltűnőbb és legvagányabb darabja egy aszimmetrikus, fekete kristályokkal megtűzdelt, tüskés gyűrű – a rockeres elegancia jegyében készült.

A The Swanflower elnevezésű kollekció érdekessége, hogy 4 darab, különböző méretű, kristályokkal kirakott hattyúmotívum összeforgatásával egy virágot formáló szimbólum teszi egyedivé. Ebben a kollekcióban megtalálhatjuk a nyakékektől kezdve a kulcstartón és mobildíszen keresztül a kristályokkal díszített alkalmi táskákat is a palettán – tehát mindenféle szükséges kiegészítőt be tudsz szerezni a sorozatból. 

Szöveg: Boros Kinga
Fotó: Swarovski

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty