2008.06.17.@ 12.06

Keira Knightley kiöregedett!

A Chanel egy 18 évesre cserélte 23 éves reklámarcát: Keira Knightley-t a Harry Potter filmek Hermionéja, Emma Watson váltja. Vajon Keira már nem elég üde és friss ahhoz, hogy a Coco Mademoiselle-t népszerűsítse?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Chanel népszerű illatát, a Coco Mademoiselle-t mostantól új arccal azonosítja a világ: Keira Knightley-t ugyanis Emma Watsonra cserélte a divatház. Két évig biztosan a 18 éves lány reklámozza majd a parfümöt, összesen hatmillió dollárért (csaknem egymilliárd forintért).

Bár Keira még csak 23 éves, felmerülhet bennünk a kérdés: vajon a Chanel egyszerűen fiatalítani akart? Ugyanis ha jobban megfigyeljük, Emma igen hasonló vonásokkal rendelkezik, mint elődje. Az egyetlen számottevő különbség köztük az életkoruk.

Abban is hasonlítanak, hogy filmezéssel váltak világhírűvé. Keira a Csavard be, mint Beckham, A Karib-tenger kalózai, az Igazából szerelem és az Arthur király című mozikból lehet ismerős, míg Emma Watsont leginkább a Harry Potter filmek Hermione Grangerével azonosítjuk.

Állítólag a Chanelnél már régóta folyik Emma felkészítése egy komolyabb szerepre. „Lassan építették őt be a márkába. Az elmúlt hónapok során öltöztették őt filmpremierekre és partikra, hogy megtudják, ő lesz-e a megfelelő a kampányhoz” – mondta egy bennfentes, majd hozzátette. – amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Emma gyönyörű fiatal hölggyé cseperedik, aki oly elegánsan viseli a márka termékeit, a Chanelnek fel kellett írnia a nevét. A cég tudja, milyen fontos a fiatal vásárlóközönség meghódítása.”

Aki attól tart, hogy Emma végleg kitúrta Keirát a Chaneltől, annak azért megsúgjuk, hogy a „kalózlány” továbbra is a divatcégnél marad majd – új szerepben, ami egyelőre titok.

Szöveg: Balogh Mia

Fotó: Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty