2008.06.18.@ 14.06

Batman Armaniban

A következő Batman-filmet, a Sötét lovagot nem csak a pasid fogja várni! Hogy miért? A szuperhőst nem más öltözteti majd, mint a divatlegenda Giorgio Armani!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Biztosan mindannyian ismeritek a történetet: a Batman-filmekben Bruce Wayne, a vagyonos üzletember denevér-álruhában küzd az igazságtalanság és a gonosz ellen. De az biztosan számotokra is érdekes újdonság, hogy a Bruce Wayne-t alakító Christian Bale Giorgio Armani kézzel készített, méretre szabott öltönyeit és zakóit viseli majd a következő mozifilmben.

De vajon miért épp Armanit visel a karakter? Giorgio Armani így fogalmazott: "Az igényes divat válogatós és kifinomult ismerőjeként mutatja meg mindenkinek a státuszát, valamint egyedülálló ízlését.” Ez a mozifilm nem az első alkalom, hogy a sztártervező hírességeket öltöztet, viszont a legelső olyan produkció, ahol egy szuperhős számára biztosít ruhákat. Az pedig szinte természetes, hogy a luxusöltözékért "cserébe" Christian Bale-t láthatjuk majd az Armani következő reklámkampányában.

Szöveg: Balogh Mia

Fotó: Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty