2008.06.18.@ 12.06

Frizuravédő tippek esős időre

Mindannyian jártunk már úgy, hogy jött egy nyári zápor és úgy néztünk ki, mint az ázott verebek. Mit tehetsz a hajkoronáddal, amikor szakadatlanul esik az eső?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha kinézel az ablakon, szörnyű látvány fogad: szakad az eső szüntelenül, az égen sötét felhők sorakoznak, és még egy halvány napsugár sem kecsegtet azzal, hogy jó idő lesz. Olyan, mintha szürke őszi napra ébredtél volna. De mi lesz a tegnap délután gondosan megkreált frizuráddal? Adunk néhány ötletet!

Göndör haj:
Ha göndör fürtjeid vannak, neked a legkönnyebb, mert az eső végül is sok kárt nem tehet a hajadban. Az igaz, hogy kicsit lelapulhat, ha fedetlen fővel vonulsz ki az utcára, de ha már kicsit megszikkadtak a tincseid, máris olyan, mintha csak vizes hatású zselét kentél volna rájuk. Amikor pedig már teljesen megszáradt a hajad, még loknisabb lesz, mint korábban.
Cosmo-tipp: Ezt a hatást legjobban Sebastian Wett lágy zseléjével érheted el, ami a szálakat különtartja. (3600 Ft)

Hullámos haj:
Nos, itt már lehetnek komoly problémák, főleg amennyiben nem szereted a hullámaidat, és rendszeresen azzal indítod a reggelt, hogy kivasalod a hajadat. A frissen vasalt hajnak nem tesz jót még a pára sem, nem hogy egy égszakadás: azon nyomban előbukkannak a hullámok, amik ráadásul nem a divatos vizes hatást keltik, hanem a kevésbé trendi, zsíros hatást.
Cosmo-tipp: Aránylag kevés olyan termék van a piacon, amellyel gondolnak azokra a lányokra, akiknek a haja pillanatok alatt gyapjúszerűvé válik, amint egy csepp víz éri. De azért egyet bizton ajánlhatunk: a Texturiser nevű gumiszerű zselét (6100 Ft), szintén Sebastiantól. Ez egyenes textúrát ad a hajnak, de megtartja rugalmasságát is.

Egyenes haj:
Hasonlóan a hullámos hajhoz, szintén nem a legesztétikusabb látvány, mert míg a göndör haj esetében egy kis lelapulás még megbocsátható, addig az egyenes haj esetében bekövetkezik az ún. lenyalt-style, ami azért lássuk be, nem túl csini. De nyugtasson az a tudat, hogy legalább száradás után nem sokban különbözik az eredetitől, hiszen az esőben nincs dauer, tehát marad ugyanolyan egyenes.
Cosmo-tipp: Hogy ne lapuljon le a hajad, használd a Volumagic lágy hajhabot a System Professiontől (4350 Ft)!

Mindezek mellett a legbiztosabb megoldás egy csini kalap, vagy egy trendi esernyő! Ezekkel még fel is dobhatod a mai napot, főleg, ha valami színes darabot választasz!

Szöveg: Kis Adrienn

Fotó: Profimédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty