2008.06.26.@ 15.06

Újjászületett az egyberészes fürdőruha!

Ha eddig csupán bikiniket szereztél be az idei szezonra, most itt az ideje szert tenned egy dögös egyberészesre is. Egy jó szabású egyberészes fürdőruha ugyanis kiválóan leplezi és formálja az alakod. Ráadásul a 2008-as fürdőruhatrendben ismét nagy szerepet kaptak a rafinált darabok. A cosmo.hu most összegyűjtötte a szezon kedvenc egybeszabott darabjait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még a ’80-as évek egyberészes fürdőruhadivatjára? Hiába volt anyáinknak bombasztikus alakja, az akkori strandszerkók valahogy mindenkinek előnytelenül álltak. A lurexből készült fürdődresszek minden nőies idomot lelapítottak, a csípőcsont feletti magas kivágás pedig aránytalanul széles csípőjűnek mutatott mindenkit. Szerencsére az egyberészes mára hatalmas változáson ment keresztül. Az újjászületett modellek mesterien támasztják alá a kerek idomokat, a különböző berakások, derékövek, valamint mély kivágások pedig végtelenül nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Az egyberészes fürdőruhák terén visszatért a ’70-es évek divatja. A korszak legjobban kialakított darabjait a tervezőink továbbgondolták és finoman csillogó anyagokban keltették életre újra. A különböző pántos fazonok kitűnően formázzák az alakot, és eltakarják a felesleget a hason. Ha igazán bevállalós vagy, választhatsz a merészebb szabásúak közül is, a majdnem hasig dekoltált modellekben garantáltan magadra vonzod majd a pasik tekintetét. Az egyberészesek elmaradhatatlan díszei a karikák, a kőrátétek és a rafinált pántok.

Beach-sikk

A bikini és az egyberészes házasságából született fürdőruha, az úgynevezett tankini óriási népszerűségnek örvend az idei szezonban. Noha a napozáshoz nem túl előnyös viselet, a parton vagy egy medencés buliban szuperszexi szirénnek érezheted magad egy ravaszul szabott fazonban. Egy oldalt kivágott tankinivel szépen formálhatod a derekad és nőiesebbé teheted az alkatodat. A legtöbb tankini strasszokkal és különleges ráncolásokkal díszített, ha tehát igazi glamour beach-hangulatot szeretnél teremteni a parton és arányos alakkal rendelkezel, bátran válassz az összefolyt hatást keltő egyberészesek közül.

Cosmó-tipp: Bármelyik mellet is döntesz, az egyberészesed alsó kivágása nem végződhet a csípőcsont felett. Ha pedig magas vagy, akkor válassz olyan egyrészest, aminek a mell alatti része szépen kidolgozott, esetleg a deréknál van egy, a fürdőruha többi részétől elütő minta. Ez optikailag megtöri az alakodat. 

Szöveg: Szökrönyös Éva
Fotó. Argentovivo

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty