2008.07.04.@ 00.07

Hogyan szépítkezz az első randi előtt?

Egyszerűen elűzheted az első randit körüllengő félelmet, ha tökélyre fejleszted a találkát megelőző szépítkezési fortélyokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Semmi sem tud olyan szépség-válsághelyzetet előidézni, mint egy első randi. Hacsak nem egy divatmajom a kiszemelted, akkor alighanem méltányolni fogja természetes megjelenésedet. Ezért kell gyakorolni az olyan smink elkészítését, amely szinte egyáltalán nem látszik, így nem győződ majd fogadni a bókokat.

Tökéletes arcszín

Hogy elérd a harmatosan szép kinézetet, keverj össze egyenlő mennyiségű színezett folyékony alapozót folyékony arcfénnyel és alkalmazd az egész arcodon, főleg a bőrhibákat fedd el vele.

Csábító csillámlás

Az aranyló fényekért használj egy világosabb bronzosító púdert! Könnyedén hintsd be vele az egész arcodat, de az arccsontokon és a halántékodon egy kicsit megnyomhatod az ecsetet.

Alapos arcpirosítás

A rózsaszín pírről már régóta a vonzó külső jut az emberek eszébe. Alkalmazd a pirosítót az arcod almácskáján, mert itt a szín természetesen emelkedik ki. A por állagú pirosítót az alapozó és púder után vidd fel egy áltagos méretű ecset segítségével. A krémes pirosítót kis pöttyökben helyezd fel az arcodra az alapozás után, de még a púder előtt.

A lélek tükre

Ha ragyogó szemeket szeretnél, alapvető, hogy napi nyolc órát alszol. Ám ha ezt nem tudod megoldani, a korrektor használata segít, így minimálisra csökkentheted a sötét karikák megjelenését. Egy világos alapozó a felső szemhéjakon tiszta tekintetet varázsol, illetve alapot nyújt a szemsminked elkészítéséhez. Még egy nagyon kevés púder és jöhet egy visszafogott, pasztell árnyalatú szín a szemedre.

Szépívű szemöldök

A természetes kinézetű szemöldök keretet ad az arcnak. Fogj egy régi fogkefét és felfelé irányuló mozdulatokkal fésüld át, ezáltal teljesebb lesz a megjelenésed. Barna púderrel vagy szemöldökceruzával a legszélesebb résztől indulva egy kicsit színezd át a szemöldököd és kövesd az ívét egészen a szélekig.

Illat és érzékiség

Ahelyett, hogy pézsmaillatú parfümmel fejezed ki esetleges szexuális szándékaidat, inkább keltsd fel a srác ösztöneit egy finom, nőies illattal. A férfiak vicces teremtmények, és néhányuk sokkal jobban szereti a szappan vagy a víz illatát, mint a drogériák polcait roskadásig megtöltő divatos parfümöket.

Szöveg: Kovács Orsi

Fotó: Profimedia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty