2008.07.09.@ 00.07

Nyári külső, amiért a pasik is megőrülnek

Bizonyos smink-trendeket direkt azért kreálnak, hogy felkelthessük velük a pasik érdeklődését. Elmondjuk neked, hogy melyek ezek, miért és leginkább hogyan viseld.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillogó szemhéj

A szupertisztán csillámló szemhéjárnyékolók most mindenhol menőnek számítanak. A nyár nem arról szól, hogy a „végzet asszonya” külsővel próbálod megdobogtatni a férfiszíveket, hanem törekedsz a visszafogott megjelenésre, főleg barackos, bézs árnyalatokat használsz, és a szempilláidat sem fested sötétfeketére. A világos színek sokkal sikkesebbek ebben az évszakban. A csillogó szemekkel csillogó személyiségedet kommunikálhatod a külvilág felé, a tekinteted arról tanúskodik, hogy van humorérzéked és pajkos szellemiségű leányzó vagy. A szemek rendkívüli kifejező erővel bírnak, nem hiába nevezik a lélek tükrének. A csillám a szemekre irányítja a figyelmet, ezzel azt jelzed a kiszemelt pasinak, hogy magabiztosan bonyolódsz vele egy könnyű nyári flörtbe.

Korall színű orcák

A narancsszínű pirosítók most nagyon jó szolgálatot tesznek. Keress olyat, amely bronzos árnyalatot tartalmaz, ez a napbarnított bőrön alig észrevehető, mégis élénkíti az arcot. A világos bőrön is remekül mutat, mivel ez a szín egyfajta átmenet a rózsaszín és a barack között. Használj egy bolyhos ecsetet a felvitelhez, hintsd be vele az arcod közepét, és kifelé irányuló mozdulatokkal vidd fel! A korall egy vibráló, igazi strandra való szín, ami azt az üzenetet közvetíti, hogy boldog vagy, és imádsz élni. Ezenfelül a férfiak úgy értelmezik az elpirult (vagy éppen pirosított) arcot, hogy szabad az út az illető hölgy szívéhez.

Fényes részletek

A legjobb hajszobrászok imádják a finom, fényes sávokat a hajban, a múlt sűrűbb, mesterkélt megoldása már nem dívik. A fodrászodtól kérd, hogy tegyen a hajadba a színétől három árnyalattal világosabb melírcsíkokat! Az arcod körül legyenek a legfényesebbek a tincsek! A hajadban lévő világos részek még hívogatóbbá varázsolnak téged.

Napbarnított bőr

A korábbi évek önbarnítós fellángolása már rég feledésbe merült. Ezen a nyáron a bőrnél is a fényeken van a hangsúly, amit könnyedén elérhetsz a megfelelő testápoló használatával. Próbálj ki olyan termékeket, amelyek ugyan tartalmaznak önbarnítót, de nem annyit, amitől sötét színű lesz a tested, és amitől nem nézel úgy ki, mintha elaludtál volna a szoláriumban. Csak az a fontos, hogy egy kis fényt adjon a bőrödnek. Természetesen legyen visszafogott, napbarnított színed, mert ez arról is árulkodik, hogy egészséges vagy. Ami viszont biztos, a srácok nem buknak a már-már narancs árnyalatba burkolózott lányokra.

Szöveg: Kovács Orsi

Fotó: Profimedia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty