2008.07.10.@ 00.07

Coppola és a Louis Vuitton alapvető értékei

Louis Vuitton legalapvetőbb értékei közé tartozik a személyes utazás, az önmegismerés élménye. Ehhez csatlakozott most az Oscar-díjas rendező, Francis Ford Coppola és lánya, a szintén Oscar-díjjal jutalmazott fiatal rendező, Sofia Coppola.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A két rendkívül tehetséges rendezőről, édesapáról és lányáról készített csodálatos portréfelvételt Annie Leibovitz Buenos Aires külvárosi vidékén. A kampányfotó sugárzó, az apa és lánya közti harmonikus kapcsolatot hivatott kifejezni. A fotóhoz tartozó képaláírás pedig a következő: “Minden történetben van egy csodálatos utazás. Argentína. Buenos Aires, esteledik.”

Pietro Beccari, a Louis Vuitton kommunikációs és marketing osztályának senior alelnöke így nyilatkozott a megörökített jelenetről: “Ez a gyönyörű kép az Alapvető Értékek kampány fontos kiegészítése. Nemcsak tökéletesen elkapta az apa-lánya kapcsolat egyedülállóságát, melyben mindkét fél gazdagodik a közös tapasztalatok által, hanem megidézi a Louis Vuitton örökségét, azaz a szakértelem generációról generációra történő átadását.

A Louis Vuitton portrésorozatának ötödik része júliustól látható a legnagyobb nemzetközi magazinokban.

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: Louis Vuitton

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty