Rihanna extrém stílusa

A popcsillag nem fél a legextrémebb cuccokba bújni! Sőt, kifejezetten élvezi ezt a játékot, mert mint mondja: ebben teljesedik ki személyiségének két pólusa. Ráadásul optimizmusból is jelesre vizsgázott a 20 éves énekesnő!

2008.07.17. 00:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Divatfilozófiájával fittyet hány a szabályokra: ő bizony nem riad vissza az extrémebb daraboktól sem! Rihanna az In Style magazin augusztusi számában elmondta, hogy ezek a kicsit különlegesebb cuccok segítenek neki abban, hogy önmaga maradjon.

És ráadásul még jól is érzi magát bennük! „Szeretek a személyiségem csajszis és vagány oldalával játszani, ez teszi a stílusomat egyedeivé” – mondta a mindössze húsz esztendős énekesnő.

Amikor a magazin munkatársa a jövőjéről kérdezte, Rihanna nagyon optimistán nyilatkozott: „Úgy érzem, annyi mindent kell még befejeznem a 21. születésnapom előtt! Tíz év múlva pedig már azt szeretném, ha családom és saját üzleti vállalkozásaim lennének. Egy divatlánc, egy make-up hálózat, és Isten segítségével ugyanazt szeretném folytatni, amit ma is, csak még nagyobb erőbedobással!” – mondta a popcsillag.

Nemcsak önbizalom terén, hanem optimizmusból is példát lehet tehát venni Rihannától!

Szöveg: Balogh Mia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty