2008.07.25.@ 10.07

Jégkocka és szilikon a vonzó mellekért – a plasztikai sebész ajánlja

A szép mell a nő fegyvere, mondják azok a hölgyek, akiknek megadatott a megfelelő méretű, formás kebel. De a szép mellet is tudni kell viselni! Sokszor látok az utcán rossz tartású, egyébként csinos hölgyeket, akiknek a görbe háttól ifjú koruk ellenére is megereszkedtek kebleik. Mint kebelbarát, és mint e szakterület specialistája kérem őket, figyeljenek a szép, egyenes testtartásra, a büszke járásra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A reneszánsszal ellentétben, amikor is a kebleket takargatták és elszorították, a mai divat kiemeli a nőiség eme szimbólumát: inkább sokat sejtető, izgalmas és áttetsző ruhakreációkkal igyekszik ráirányítani a figyelmet, a parányi bikinikről nem is beszélve.
Ezért szinte nem lehet elég korán elkezdeni a mellek ápolását, karbantartását, ha kell, korrekcióját, nagyobbítását. 

Férfiként és plasztikai sebészként is fontosnak tartom azt, hogy a nő nem kizárólag a nagy mellektől lesz nőies! Több páciensemmel szálltam vitába már azért, hogy egyáltalán ne végeztessen magán mellnagyobbító műtétet, illetve indokolt esetben ne essen túlzásba.
(Természetesen most nem a pornósztárokról beszélek, az egy más világ, náluk más a cél, más elképzeléseknek kell megfelelniük.) 

A nőiesség számomra legfontosabb ismérve a jólápoltság és a nő saját magával való megelégedettségéből fakadó kisugárzásának összhangja, amelyhez plasztikai sebészként természetesen én is hozzájárulhatok. Izgalmas feladat összehozni egy hölgy elképzeléseit az én esztétikai felfogásommal, az arányok helyes megválasztásával, a plasztikai sebészeti lehetőségekkel. Ma már nem csak az implantátum méretét lehet megválasztani, hanem a formáját, lágyságát és az esését is. A csepp alakú implantátumok a vízcsepphez hasonlóak, természetes formát adnak, másoknak a zsemle formájú implantátumok állnak jobban.
A beültetésnek is több módja lehet, például attól függően, hogy a páciensnek milyen életmódja van, illetve hol rejtsük el a beültetés hegét. Körültekintő és türelmes konzultációk során igyekszem megtalálni azt a méretet és formát, amellyel páciensem biztosan jól fogja magát érezni.

Cosmo-tipp: Hogy valóban elég korán elkezdődjön a mell karbantartása, egy egyszerűen kivitelezhető jégkocka-tréninges mellmasszázst ajánlanék minden korosztály számára.
A melleket és a dekoltázst egy pár percig dörzsöld egy maréknyi jégkockával finoman a hónalji nyirokcsomók irányába. Ügyelj rá, hogy mozdulataid ne legyenek erősek! Amikor elolvadt a jégkocka, szintén enyhe erősségű, de meleg vízsugárral végezd el ugyanezen mozdulatokat. A hideg és meleg váltakozása következtében felgyorsul a vérkeringés, amely nem csak a salaktalanításban, a méreganyag eltávozásában segít, hanem a mellfüggesztő rendszer edzésére is alkalmas.

Szöveg: Dr. Falus György, plasztikai sebész

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty