2008.07.28.@ 13.07

Új divat: a masnimánia

Feldobnád valami csini, trendi kiegészítővel vagy ruhadarabbal a megjelenésed? A legnagyobb divattervezők most is szolgálnak egy új irányzattal: kapj fel bármit, amin masni díszeleg, hogy igazán sikkes legyél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A masni mindig is az igazi nőiesség, sőt, az ártatlan kislányok jelképe volt, hiszen igazán nőcis motívumról van szó. Éppen ezért álmodták újra a nagy tervezők ezt a kis mintát, és tette egy-egy ruha fő elemévé többek között a Chanel, a Dior és a Furla is. Ám idén nem csak a ruhákon díszeleg ez a hagyományosnak számító ékesség: a cipőtől az övön át az ékszerekig és a masni alakú táskákig mindent megtalálsz, ha kedvet kaptál ehhez a trendhez! A különböző kollekciókban helyet kap a klasszikus és a rendhagyó megkötési mód, az óriás masnik, sőt, most még a pólóra nyomott masni is igen népszerű.

Ha igazán csajosan szeretnél kinézni, akkor szerezz be egy-egy darabot, de arra ügyelj, hogy egyszerre csak egyféle masnival ékesítsd szerelésed, még akkor is, ha a minták kisméretűek! Itt ugyanis fokozottan igaz a mondás, hogy a több néha kevesebb…

Nézd meg képgalériánkban is az új masni-trendet! 

Szöveg: Berende Alexa

Fotó: Chanel, Marcio Madeira

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty