2008.07.31.@ 11.07

Érezd Toszkána illatát!

Ha Toszkánába vágyakozol, van számodra egy jó hírünk: ezentúl elég a Salvatore Ferragamo legújabb illatából, a Tuscan Soulból néhány cseppet magadra permetezni, hogy átélhesd a csodálatos észak-olasz vidék varázsát! Az új, uniszex parfümről a cég vezérigazgatójával, Luciano Bertinellivel beszélgettünk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Tuscan Soul a hihetetlenül szabad toszkán életérzést közvetíti mindannyiunk számára, és a mesés észak-olasz tájakra repít minket, amikor csak akarjuk. Az illatot az elismert parfümkreátor, Pierre Bourdon alkotta meg, ügyelve a toszkán tájak finomságának és arisztokratikus szépségének megfelelően összhangjára. A Tuscan Soul egy friss, élettel teli, kifinomult, citrusos-virágos-fás illat. Fejjegye a bergamott és a keserű narancs, szívjegye a magnólia és a narancsvirág, alapjegye pedig az írisz és a fügefa élénk és csábító kettősségét hordozza.

És még egy érdekesség: nemcsak neked, hanem a pasidnak is szól! Arról, hogy miért van ez így, a Salvatore Ferragamo vezérigazgatóját, Luciano Bertinellit kérdeztük.

Honnan jött az ötlet, hogy uniszex parfümöt készítsenek?
A projekt már évek óta körvonalazódik: kicsit több mint két éve gondoltunk arra, hogy megalkotjuk ezt az illatot. Azt akartuk, hogy a Tuscan Soulban egyesüljön egy életstílus, maga Salvatore Ferragamo, Toszkána és a „made in Italy” luxusa. Ez pedig nem szólhat csak férfiaknak vagy csak nőknek. Érdekes, hogy például Ázsiában a lányok viszik jobban, Olaszországban pedig a férfiak körében népszerűbb. Egyébként én is ezt használom.

Mit gondol, a férfiak miért szeretik ennyire ezt az illatot?
Szerintem a frissességéért szeretik.

És mit érez egy férfi, ha egy nő Tuscan Soullal van befújva, és mondjuk elsétál előtte?
Fehérséget, nagyon minimalista stílust, szépséget és mindent túlragyogó tisztaságot. Ennél tényleg nincs erre jobb szó. Nem Marilyn Monroe-t, hanem Audrey Hepburnt képzeli el inkább.

És nekünk, Cosmo-lányoknak miért ajánlaná ezt az illatot?
Alapvetően azért, mert ezzel az illattal tisztának, frissnek, boldognak érezhetik magukat. Ez az illat azért van, hogy aki viseli, jól érezze magát. Kevésbé szól a külvilágnak …

Tehát ha jól értem, ezzel nem igazán lehet a férfiak fejét elcsavarni…
Nem, de ha el akar csábítani valakit, tudok ajánlani egy másik parfümöt! A For Fascinating nevű illatunk szexi, valamivel erőteljesebb, és szintén csodálatos. Ennek senki sem fog tudni ellenállni!

A Tuscan Soul ősztől nálunk is kapható! Érezd te is Toszkána illatát!

Szöveg: Balogh Mia

Címkék: érezd illatát! toszkána

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty