2008.08.19.@ 15.08

Tuti módszer a narancsbőr eltüntetésére

Számos módszert ismerünk az utálatos narancsbőr eltüntetésére. De vajon melyik technikával érhetünk el ténylegesen látványos sikert?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mint ahogy a nevében is benne van, a narancsbőr a narancs héjára hasonlító, fodros, kis gidres-gödrös lerakódások sokasága, amely általában a combon illetve a fenék területén jelentkezhet látványosan. A helytelen táplálékbevitel miatt a megrekedt tápanyagok salakanyagokká alakulnak át, melyeket a kötőszövetek elég nagy mennyiségben képesek tárolni. A sejtek között megbúvó salakanyagok okozzák a bőr alatti kötőszövet elváltozását. A cellulitis nagyon sok nőnek okoz problémát, főleg nyáron, amikor a ruhát felváltja a bikini. Ha kellőképpen elszánt vagy és betartod a narancsbőr elleni tippjeinket, látványos eredményeket érhetsz el!

Mi okozhatja?

Tévhit, hogy a narancsbőr csakis a túlsúly egyenes velejárója. Gyakran okoz a vékonyabb lányoknak is fejfájást ez a fránya szépséghiba. Kialakulásában fontos szerepet játszhat a helytelen táplálkozás, az egészségtelen életmód, a stressz, a mozgáshiány, a kevés folyadékbevitel, a rossz keringés, a hormonszintváltozás de a hajlamot még sajnos örökölhetjük is. Pusztán a fogyókúra nem segíthet ezen problémánkon!

Mit tehetünk ellene?

Sok masszázstechnika létezik a narancsbőr ellen. A drogériák polcai krémek tucatjait tárják elénk. Ez a probléma azonban túl összetett ahhoz, hogy pusztán egy dologgal célt érjünk. Kis odafigyeléssel orvosolhatjuk a nem tetsző látványt. Helyes táplálkozással, célirányos masszázzsal, rendszeres testmozgással és sok folyadékbevitellel már szép eredményeket érhetünk el! Ne várjunk csodát két nap alatt, hiszen ez egy kisebb életmódváltásnak is beillik!
Kellő kitartással, határozottsággal azonban törekvéseink minket fognak igazolni!

Egy tuti módszer!

Létezik egy úgynevezett vákuummasszázs, ami sokat segíthet bőrünk feszessé tételében. Ennek a módszernek a lényege, hogy a kis üveg kezelőfej felszívja a bőrt, a vákuumhatás által a zsírsejtek kitágulnak, aktiválódik a nyirokrendszer. A kezelőfejeket a nyirokerek mentén mozgatják. A vákuum által a zsírsejtek elaprózódnak, a lerakódott méreganyagok pedig a jótékony terápia által távoznak szervezetből. Ez a masszázs eleinte kicsit fájdalmas lehet, azonban a zsírsejtek redukálásával a fájdalomérzet is egyre szűnik.

Mire figyeljünk oda a kúra alatt?

Ez a masszázsterápia hetente 2-3 alkalommal javasolt. Körülbelül 10 alkalom után már látványos változást érhetünk el vele! Fontos, hogy a kúra alatt igyunk naponta legalább 2 liter (lehetőleg szénsavmentes) vizet! Ezzel is segítjük a salakanyagok távozását. Ezen módszerrel nemcsak bőrünk szépül, de a kötőszövetek feszesedése következtében egy jó pár centitől is megszabadulhatunk!

Szöveg: Rácz Krisztina

Címkék: eltüntetésére! módszer narancsbőr?! tuti

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty