Őszi trend: hódít a csipke!

A csipke régi kedvencünk, klasszikus és elegáns, mégis végtelenül szexi viselet. Akár diszkréten a ruha része egy visszafogottabb csipkeszegély, akár egy átlátszó csipkecsodába bújunk, a hatás mindkét esetben garantált!

A csipke igazán sosem ment ki a divatból. Imádjuk, mert öltöztet, és szívesen viseljük, mivel rajonganak érte a férfiak, emellett mégis igazán nőies, elegáns viselet maradt. Válasszuk most bátran minden színben és mennyiségben, mivel az őszi trendekben kiemelkedő helyet foglalnak el a csipkéből készült ruhák, szoknyák és romantikus felsők.

A csipkéből készült ruhadarabok most nem csak erotikusak, hanem antik hatásúak is lehetnek. A nagy divattervezők őszi kollekcióiból visszatekintenek ránk a dús szoknyák, a buggyos ujjak, megbolondítva a nemes anyaggal.

Cosmo-tipp: Estére válasszunk fekete csipkéből készült sejtelmes ruhát, napközben viseljünk fehér csipke szegélyű elegáns blúzt. Ezekben a ruhakölteményekben a siker nem marad el! Ha pedig egyszerű ruhákat viselsz, bátran dobd fel csipkés kiegészítőkkel, egy sállal, vagy egy szép kesztyűvel!

Szöveg: Gaál Zita

Fotók: Alexander McQueen, Prada

Még több

fashion_beauty